Това сме ние!

БНР стартира новата си рубрика „Това сме ние“. Чрез нея всеки потребител ще има възможността да се запознае отблизо с репортери и водещи журналисти, благодарение на които получава най-бързите и достоверни новини, анализи и прогнози в програмите на общественото радио.

Ще ви запознаем и със звукорежисьорите, с музикалните редактори и с техните ръководители.

Имат ли всички те хоби, обичат ли да пътуват и да спортуват, както и защо са посветили професионалната си кариера на БНР, ще разберете в новата секция на сайта на БНР „Това сме ние“.

Гергана Хрисчева: Вярвам, че ще се роди втори Васил Левски

Аз съм Гергана Хрисчева, родена на 17 май 1969 година в град Стара Загора.

Работя като репортер в БНР, защото журналистиката е моето призвание, а в общественото радио мога да реализирам идеите си свободно и без цензура.

Професионалното ми предизвикателство е да отразя военен конфликт в Сирия, защото искам да видя сама точно какво се случва там.

Мечтая да се срещна с Фредерик Форсайт или пък с Робърт Патисън… Защото те са любим автор на криминални романи и един от най-красивите актьори в света.

Ако разполагам със 100 000 лева, ще ги инвестирам в цялостен ремонт на къщата ни на село, където е прекрасно и където съм прекарала най-щастливите мигове от живота си, без майчинството - детството.

Пътешествието за мен е най-вече свобода на духа.

Когато бях на 15 години, мечтаех да стана писател и журналист и пишех стихове в периодичния печат по младежки теми. А днес се стремя към баланс в живота си.

Спортът за мен е приключение, което сама определям.

Моето верую е, че ще се роди втори Васил Левски. Вярвам, че бъдещото поколение, което сега е на 8 години, ще направи от България по-добрата Швейцария.