Това сме ние!

БНР стартира новата си рубрика „Това сме ние“. Чрез нея всеки потребител ще има възможността да се запознае отблизо с репортери и водещи журналисти, благодарение на които получава най-бързите и достоверни новини, анализи и прогнози в програмите на общественото радио.

Ще ви запознаем и със звукорежисьорите, с музикалните редактори и с техните ръководители.

Имат ли всички те хоби, обичат ли да пътуват и да спортуват, както и защо са посветили професионалната си кариера на БНР, ще разберете в новата секция на сайта на БНР „Това сме ние“.

Росица Кавалджиева: Да се усмихваме заедно

Аз съм Росица Кавалджиева, музикален журналист в програма „Хоризонт” на БНР. Завършила съм Музикалното училище и Музикалната академия в София. Започнах да работя в БНР на Деня на шегата 1-ви април и вече години все се усмихвам!

Обичам да ходя на оперни и балетни спектакли, на оперета и мюзикъл и да споделям впечатленията си със слушателите на предаването „Каста дива”. Обичам да пътувам по света, а слушателите ми обичат да им разказвам за това. Така пътешествахме заедно в Италия, Беларус, Гърция, Израел, Австрия, Полша, Германия, Япония, Малта, Кипър, Франция и Унгария.

Обичам да подарявам билети за концерти и спектакли в томболата на „Каста дива”, хубави книги в музикалната загадка с награди, екскурзии в националните анкети „Любимите ви…".

Обичам да се усмихваме заедно!​