Това сме ние!

БНР стартира новата си рубрика „Това сме ние“. Чрез нея всеки потребител ще има възможността да се запознае отблизо с репортери и водещи журналисти, благодарение на които получава най-бързите и достоверни новини, анализи и прогнози в програмите на общественото радио.

Ще ви запознаем и със звукорежисьорите, с музикалните редактори и с техните ръководители.

Имат ли всички те хоби, обичат ли да пътуват и да спортуват, както и защо са посветили професионалната си кариера на БНР, ще разберете в новата секция на сайта на БНР „Това сме ние“.

Ани Маринова: „Нощен хоризонт“ дава думата на българи от различни краища на света

Аз съм Ани Костова Маринова и работя в БНР, програма „Хоризонт“, като редактор в „Нощни и вечерни предавания“.

Ефирните срещи са разнообразни и изискват добра подготовка, тъй като гостите на предаването са хора на изкуството, науката, творци в различни области на живота, а също така и известни български лекари с реализация не само у нас.

Чрез тези среднощни срещи разговори често и пътувам до места, на които дори не съм и мечтала да бъда. Чрез включването на нашите слушатели, а редовните слушатели на предаването „Нощен хоризонт“ са българи от различни краища на света, придобиваме представа за живота на българите, проблемите и техните интереси не само в България. Предаването дава възможност и за любопитни срещи с изтъкнати наши сънародници.

Вярвам, че журналистическата работа в БНР и конкретно в „Хоризонт“ е екипна работа и се стремя това да бъде забелязано.