Това сме ние!

БНР стартира новата си рубрика „Това сме ние“. Чрез нея всеки потребител ще има възможността да се запознае отблизо с репортери и водещи журналисти, благодарение на които получава най-бързите и достоверни новини, анализи и прогнози в програмите на общественото радио.

Ще ви запознаем и със звукорежисьорите, с музикалните редактори и с техните ръководители.

Имат ли всички те хоби, обичат ли да пътуват и да спортуват, както и защо са посветили професионалната си кариера на БНР, ще разберете в новата секция на сайта на БНР „Това сме ние“.

Мая Данчева: В „Нощен Хоризонт“ говорим за наука и изкуство

Аз съм Мая Данчева, родена съм в София. Завършила съм „Връзки с обществеността“ във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет „Свети Климент Охридски“.

Водеща съм на предаването „Нощен Хоризонт“. Стотици са срещите ми в ефир. Харесвам непознатите събеседници и разговорите със слушатели. Въпреки че имам специален интерес към медицината като тема, в „Нощен Хоризонт“ предпочитам да говорим за наука и изкуство. Смятам, че комбинацията от тези теми е най-добрият коктейл, който държи слушателите будни в първите часове на деня.

Автор съм и на интервютата в рубриката „Минути за здраве“ на предаването „Закуска на тревата“.