Новите общински съветници в Балчик полагат клетва на 4 ноември

Първа тържествена сесия на общинския съвет в Балчик ще се състои на 4 ноември. Началото на заседанието е в 16,00 часа в голямата зала на Народно Читалище “Паисий Хилендарски”. Новоизбраните съветници ще положат клетва, а сесията ще бъде открита от..

публикувано на 02.11.11 в 13:41

Подобряване на градската инфраструктура и решаване на проблема с водоснабдяването са водещите приоритети на Детелина Николова в Добрич

Решаването на проблемите във водоснабдяването в Добрич ще е сред основните приоритети през третия кметски мандат на Детелина Николова. „Това е мащабен проект за подобряване на водния цикъл, по който работим още от първия ми мандат, през 2004 година.” Това..

публикувано на 02.11.11 в 13:33

"Атака" поиска повторно броене на бюлетините и отмяна на избора за кмет в Добрич

ПП „Атака” в Добрич внесе чрез ОИК три жалби до Административния съд, съобщиха от местното ръководство на партията. Две от жалбите са срещу решението на ОИК за избор на кмет, а третата жалба е срещу решението за избор на общински съветници. От Атака твърдят,..

публикувано на 02.11.11 в 13:21

В Добрич бе открита изложба под мотото „15 години с грижа и отговорност за децата”

„15 години с грижа и отговорност за децата!” – изложба под това мото подреди във фоайето на община Добрич Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Експозицията разказва в снимки за дейността на комисията и нейните..

публикувано на 02.11.11 в 12:34

Голяма корейска фирма иска да произвежда електрически автомобили във Варна

Голяма корейска фирма води преговори с партньор от Варна за производство на електрически автомобили в града. Това стана ясно по време на среща с посланика на Република Корея Чън Би-Хо, който заедно с директора на Корейската агенция за насърчаване на..

публикувано на 02.11.11 в 11:35

Прокуратурата е образувала 100 досъдебни производства, 23 бързи съдебни производства и 3 незабавни производства във връзка с изборни нарушения от 15 септември до сега

  Това съобщи зам.-главният прокурор Валери Първанов на брифинг в прокуратурата във връзка с изборите. Останалите 73 производства са образувани по нормалния предвиден ред. До сега са приключили 16 производства и са изготвени два обвинителни акта. В 11..

публикувано на 02.11.11 в 08:55

Радио Варна откри ново изнесено студио в Grand Mall Varna

  Студио 6 на Радио Варна вече официално работи в най-големия търговски център на Варна. За първи път най-старата електронна медия у нас организира постоянно изнесено студио, откъдето ще се излъчват на живо някои от най-популярните предавания в ефира...

публикувано на 02.11.11 в 07:57

Предстоящо

  Р адио Варна открива ново изнесено студио в 11 часа на втория етаж в Grand Mall Varna. Гости на събитието ще са Елица Виденова – директор на Радио Варна, и Иво Генов – изпълнителен директор на “Оркид Дивелопментс”. Ние, екипът на Радио Варна,..

публикувано на 02.11.11 в 05:48

Печат

  Подводният флот на България остана в историята, пише Твоят ден. “Слава” става музей, вадят останките на “Подводник 18”. В поредния сладко - горчив спомен, предизвикващ тъжни усмивки и сълзи в очите на мъжете в униформи, се превърна подводният флот на..

публикувано на 02.11.11 в 05:16

Печат

  Подводният флот на България остана в историята, пише Твоят ден. “Слава” става музей, вадят останките на “Подводник 18”. В поредния сладко - горчив спомен, предизвикващ тъжни усмивки и сълзи в очите на мъжете в униформи, се превърна подводният флот на..

публикувано на 02.11.11 в 05:16