Как суровоядството лекува?

Суровоядството е помогнало на много от пациентите на диетолога д-р Людмила Емилова да преборят различни видове тежки заболявания. Повече за предимствата от храненето със сурови храни, подробности за това как се консумират правилно зърнените култури и и..

публикувано на 11.05.15 в 15:28

Д-р Людмила Емилова: "Предимствата от суровоядството са огромни"

Според диетолога д-р Людмила Емилова предимствата от суровоядството са огромни. По думите на специалистката храненето със сурова храна спомага за пестенето на огромни количества енергия, която служи за изчистването на токсини от организма и многократно..

публикувано на 04.05.15 в 11:05

Д-р Людмила Емилова за ползите от суровоядството

Какви са предимствата на храненето изцяло със сурови храни и това възможно ли е? Суровоядството - от лек за редица заболявания до превръщането му в начин на живот. Повече подробности по темата от д-р Людмила Емилова в звуковия файл:

публикувано на 27.04.15 в 11:07

Д-р Емилова представя методи за изчистване на организма от токсините

В клиниката на д-р Емилова пациентите се изчистват от токсините -резултат от обмяната на веществата в клетката, както и постъпили с храната. Диетологът уточнява кои са най-вредните храни за нашето здраве:

публикувано на 20.04.15 в 09:55

Съветите на д-р Емилова за великденската трапеза

По повод предстоящите Великденски празници д-р Людмила Емилова дава полезни съвети относно здравословната консумация на яйца и храни от животински произход. Как с естествени оцветители да обагрим великденските символи, чуйте в звуковия файл:

публикувано на 06.04.15 в 10:24
зеленчуци

В клиниката на д-р Емилова се приготвя "Смути"

Илина Бодурова - диетолог, работещ в клиниката на д-р Емилова, обяснява за ефекта от сутрешния прием на прясно приготвено "Смути" :

публикувано на 30.03.15 в 09:32
плодове

Лечението на д-р Емилова успешно повлиява на хипертония и захарен диабет

И 4-мата членове на семейство Кулишеви са почувствали подобрение след проведен курс на лечение в клиниката на д-р Людмила Емилова - медицинските изследвания потвърждават това:

публикувано на 23.03.15 в 09:46

Кеворк Азарян: "Клиниката на д-р Емилова ме върна към живота"

Кеворк Азарян е на 55 г, страдал е от наднормено тегло, диабет, сънна апнея и висок холестерол. Азарян е пациент на д-р Емилова от 2008 г., когато се записва в клиниката й и след проведено гладолечение загубва голяма част от теглото си, с което нормализира..

публикувано на 09.03.15 в 09:30

Д-р Людмила Емилова за ползите от постенето

Опитът на д-р Людмила Емилова показва, че когато хората не консумират храни от животински произход, защитните сили на организма им се засилват. Правилното постене, за да е здравословно, изключва бялото брашно и бялата захар в големи количества, казва още..

публикувано на 23.02.15 в 11:52

Лечебното гладуване помага за отказването на цигарите

Много по-лесно се преодолява зависимостта от цигарите по време на лечебно гладуване, тъй като по време на програмата симптомите на абстиненция се намаляват и човек може да се откаже от вредния навик. Повече в интервюто с д-р Людмила Емилова:

публикувано на 16.02.15 в 11:46