Тони

Тони: Пробуждането може да бъде за всеки

Най-хубавите неща се постигат с цената на голямата болка.  Но пък аз не се отказвам. - каза за  предаването "Джем сешън" певицата Тони по повод новата си песен "Пробуждане" Тони:  Тази песен е вдъхновена от кам п анията на..

публикувано на 25.05.17 в 12:42
Милена Караджова

Милена Караджова: Имаш ли – даваш. За когото не е – отминава!

Имаш ли – даваш. Не питаш! Който иска, си го взема. За когото не е – отминава!  - това изведе като верую певицата Милена Караджова в предаването "Джем сешън" с водещ Кристиян Неделчев  Милена Караджова е учител по професия и..

публикувано на 25.05.17 в 08:10

Мариян Желев: Българската душа познава много измерения

Мариян Желев е писател, автор на 6 книги, а само преди дни представи първия си филм в Радио Варна. Какво е 24 май за  Вас? Малко странно може да звучи, но на такъв голям празник като 24 май, на мен ми се мълчи. На мен ми се остава някъде на..

обновено на 24.05.17 в 15:43
Таисия Фьодоровна-Лазарова, в ляво

Учителят Таисия Фьодоровна-Лазарова: Родители, които се вълнуват какво формира детето им, имат успешно дете!

На 24-ти май представяме г-жа Таисия Фьодоровна-Лазарова, част от руската диаспора във Варна, живее тук от 53 г. Днес е пенсионер, но поколения ученици от Руското училище ”Александър Сергеевич Пушкин” я помнят като своя учител по музика. За Радио Варна..

публикувано на 24.05.17 в 15:27

Ана Луиза Томпсън, директор бюро ”Европа” на ЮНЕСКО: Имате истински богата култура!

11-я международен фестивал на поезията ”Славянска прегръдка” се провежда във Варна от 22 до 24 май. Домакини на срещите на пишещите и четящи хора са Катедралният храм, Градската художествена галерия, Икономическия университет, общината и Генералното..

публикувано на 24.05.17 в 14:36

Опазването на българския език отвъд океана - мисия възможна

Годините на преход провокираха мнозина българи да търсят по-добро бъдеще за себе си и за своите деца в чужбина.   Последните 20 години тази тенденция не спира. От 2000-та година варненците семейство Шейтанови са в САЩ, преди това са живели и в..

публикувано на 24.05.17 в 12:12

Първи кадри на „Роза Дамасцена” излъчиха в Балчик

Мария Лалева и част от екипа на филма „Роза Дамасцена“ поставиха финала на Майския литературен маратон в Балчик, организиран от литературен клуб „Йордан Кръчмаров” при читалище „Паисий Хилендарски”. Присъстващите на литературната вечер на 22 май..

публикувано на 24.05.17 в 16:10

Куражът на 80 години сам с яхта да обиколиш света

„Създавайки яхтите си сме умували всеки детайл, как да го направим, с какви материали, как да ги намерим, от къде. Беше много трудна задача навремето. Важното е, че   накрая се получи добър резултат. Първите лодки направени от мен не бяха..

публикувано на 21.05.17 в 17:27
Валери Симеонов

Валери Симеонов: "Не познавам нито един фашист в България"

" В началото беше безобидно, но след това се осъществи координирана атака срещу нас, която се превърна в политическа кампания ". Така коментира скандала от седмицата вицепремиерът Валери Симеонов снимките на зам. министъра от квотата на Обединените патриоти..

публикувано на 20.05.17 в 12:44

Food Revolution Day във Варна

Днес ще се проведе Food Revolution Day - ден, в който всички посланици на Джейми Оливър и неговата фондация организират събития, свързани със здравословното хранене и начин на живот на децата. Събитието се провежда успоредно в над 120 страни и България..

публикувано на 20.05.17 в 10:02