"Море и бряг"

Снимка"Море и бряг" се излъчва всяка сряда, от 11.00 до 12.00 часа, в ефира на Радио Варна.

Предаването "Море и бряг" е за всички, свързали живота си с морето.
Ще чуете: морски новини,  интересни събеседници и актуални репортажи. Автор и водещ: Валери Великов

"Море и бряг" с Валери Великов, на 1 февруари

Пряко по телефона генералният директор на ДП „Пристанищна инфраструктура” Ангел Забуртов ще разкаже как новата Интегрирана информационна система практически ще повлияе на работа на служителите в дружеството. От Ангел Забуртов ще научим и кое е..

публикувано на 01.02.17 в 13:10

"Море и бряг" с Валери Великов, на 25 януари

Изплатени ли са заплатите на българските моряци от кораба „Амур”? Какво се случва с плавателния съд, след като той беше освободен и отплава от пристанището в Бургас? Има ли опасност кораба да бъде задържан отново? Отговорите очакваме от Христо Раев, който..

публикувано на 25.01.17 в 13:42

"Море и бряг" с Валери Великов, на 18 януари

Кога ще приключи втория етап от укрепването на вълнолома във Варна? Как ще бъдат модернизирани системите на навигационно осигуряване и дали тази модернизация ще включва и използването на мобилни приложения за телефони и таблети? Кога ще бъде ремонтиран..

публикувано на 18.01.17 в 12:36

"Море и бряг" с Валери Великов, на 11 януари

Разговор с Румен Арабаджиев , директор на териториално поделение „Пристанище Варна “ към ДП „ Пристанищна инфраструктура“ , за ремонта и доизграждането на естакадата в Шабла и защо тя е от такова голямо значение за България. С Румен..

публикувано на 11.01.17 в 13:01

"Море и бряг" с Валери Великов, на 4 януари

Честита, спорна и спокойна Нова година ви пожелава екипа на предаването "Море и бряг"! В първото издание за 2017-та ще чуете: Пряко по телефона ще се включи Емил Милев – председател на сдружението „Черноморски изгрев”. Поводът за участието..

публикувано на 04.01.17 в 13:29

"Море и бряг" с Валери Великов, на 28 декември

Обикновено в последните дни на годината се правят обобщения и равносметки, екипът на предаването обаче реши и в последното издание на "Море и бряг" за тази година, да ви предложи актуални и проблемни теми: Два нови кораба се очаква да придобие..

публикувано на 28.12.16 в 13:04

"Море и бряг" с Валери Великов, на 21 декември

Гост в студиото – командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев , с когото ще направим ретроспекция на изтичащата година и ще говорим какво предстои за ВМС през новата 2017-та година. От Митко Петев очакваме подробности и за..

публикувано на 21.12.16 в 13:07

"Море и бряг" с Валери Великов, на 14 декември

Гост в студиото – капитан Адриян Евтимов . Поводът за гостуването му е дарението, което неговата фирма и японска компания утре ще направят на студентите от Техническия университет във Варна. Дарението включва ценен комплект от Морски конвенции и..

публикувано на 14.12.16 в 12:56

"Море и бряг" с Валери Великов, на 7 декември

Делото на втора инстанция, с което се обжалват присъдите на българските моряци от кораба „Свети Николай” най-веротно ще започне през пролетта на следващата година. Това съобщи за БНР-Радио Варна Владимир Владимиров, който е адвокат на някои от..

публикувано на 07.12.16 в 13:19

"Море и бряг" с Валери Великов, на 16 ноември

Извънредно общо събрание на Консултативния съвет за Черно море ще се проведе в края на тази работна седмица във Варна. Съвет е създаден с решение на Европейската комисия и в него влизат представители на Румъния и България. Главният офис ще бъде във..

публикувано на 16.11.16 в 13:11