"Море и бряг"

Снимка"Море и бряг" се излъчва всяка сряда, от 11.00 до 12.00 часа, в ефира на Радио Варна.

Предаването "Море и бряг" е за всички, свързали живота си с морето.
Ще чуете: морски новини,  интересни събеседници и актуални репортажи. Автор и водещ: Валери Великов

"Море и бряг" с Валери Великов, на 31 август

Директорът на Института по океанология към БАН проф. Веселин Пейчев първо в ефира на „Море и бряг” ще съобщи намерено ли е решение на проблема с ремонта на научно-изследователския кораб „Академик” и какво предприемат от института за..

публикувано на 31.08.16 в 13:17

Защо измират делфините? Отговор на този въпрос ще се опитаме да дадем в "Море и бряг" с Валери Великов, на 24 август

В морското предаване на Радио Варна ще се опитаме да намерим отговор на въпроса „Защо измират делфините по Българското Черноморие?”. Един на пръв поглед не особено сложен въпрос, отговорът на който обаче се оказа с изключително повишена трудност...

публикувано на 24.08.16 в 13:02

"Море и бряг" с Валери Великов, на 17 август

Гост в студиото е директорът на Главна дирекция "Аварийно-спасителна дейност" в ИА „Морска администрация” комодор Георги Мотев с когото ще говорим за новостите при специализираните операции по отстраняване на аварии и спасяване на бедстващите в..

публикувано на 17.08.16 в 12:46

"Море и бряг" с Валери Великов, на 13 юли

Интервю с командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев по повод националното учение с международно участие „Бриз 2016”. Митко Петев коментира, че освен военни маневри, се отработват и граждански операции, които се провеждат съвместно с..

публикувано на 13.07.16 в 13:03

"Море и бряг" с Валери Великов, на 6 юли

С председателя на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в Народното събрание Настимир Ананиев и секретаря на Българската морска камара Свилен Крайчев ще коментираме акваториалните такси, К онвенцията за арест на кораби и..

публикувано на 06.07.16 в 13:31

"Море и бряг" с Валери Великов, на 29 юни

В морското предаване на БНР - Радио Варна, от 14 до 15 часа очаквайте: Гост в студиото – директорът на „Морска администрация” – Варна Валентин Енчев, с когото ще говорим за проверките на кораби и лодки, правилата за арест на кораби, възможността да..

публикувано на 29.06.16 в 13:22

"Море и бряг" с Валери Великов, на 22 юни

В морското предаване на БНР - Радио Варна очаквайте: Гост в студиото е зам.-председателят на Българския моряшки професионален съюз Атанас Стойчев, с когото ще коментираме как от съюза защитават правата на моряците и доколко са коретни техните..

публикувано на 22.06.16 в 11:58