Заличиха кандидат-депутат от варненска листа

РИК - Варна реши, че трябва да бъде заличено едно от имената кандидатската листа на ПП „РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“ за изборите за народни представители, насрочени на 02 октомври 2022 г.  Под номер 3 в нея фигурира Оксана Иванова Желяпова. В..

публикувано на 05.09.22 в 12:57

Безплатен предизборен диспут в ефира на Радио Варна

Предизборен диспут в ефира на Радио Варна, безплатна форма, на тема: „Политики за решаване на проблемите на Черноморието и Североизточна България, отразени в програмите на политическите партии и коалиции. /Инвестиции, туризъм, инфраструктура/“..

публикувано на 03.09.22 в 11:05

Лидерът на "Изправи се България" Мая Манолова представи кандидатите за депутати във Варна

Лидерът на партия "Изправи се България" Мая Манолова, която е и водач на листата във Варна, представи кандидатите за народни представители в морската столица, сред които са представители на майките от "Системата ни убива",на организации на хора с..

публикувано на 01.09.22 в 15:51

Кандидатите за депутати от Варна

Близо 400 кандидат-народни представители ще се борят за 15-те депутатски места от Варна. В изборите участие ще вземат 28 партии и коалиции и един независим кандидат. За победителите на предишния парламентарен вот „Продължаваме промяната“ гласа си..

обновено на 01.09.22 в 15:18

Кои са кандидат - депутатите от община Балчик?

На 30 август изтече срокът за регистрация в Районната избирателна комисия (РИК) на кандидатските листи за предсрочния вот на 2 октомври 2022 за 48-мо Народно събрание. След изтеглянето на номерата за участие в изборите, на 2 септември започва..

публикувано на 31.08.22 в 13:49
ЦИК

ЦИК изтегли номерата на партиите

ЦИК изтегли номерата на партиите и коалициите, които участват в изборите, за бюлетините на предстоящия вот, предаде БГНЕС. На предсрочния парламентарен вот партията на Стефан Янев ”Български възход” ще бъде с номер 15, а „БСП за България“ – с 28...

публикувано на 31.08.22 в 11:18

ЦИК тегли жребия за номерата на партиите в бюлетините (НА ЖИВО)

Централната избирателна комисия тегли жребия на номерата в бюлетината за гласуване в изборите за народни представители на 2 октомври, както и определя реда за представяне на кандидатите, регистрирани от партии и коалиции, в различните форми на предизборна..

публикувано на 31.08.22 в 10:30
Тошко Йорданов

Тошко Йорданов е водач на листата на "Има такъв народ" във Варна

Заместник - председателят на "Има такъв наров" Тошко Йорданов е водач на листата във Варна за изборите на 2 октомври.   След него са Александър Александров и Димо Хътов. 1. Тошко Йорданов Хаджитодоров 2. Александър Атанасов Александров 3. Димо Ангелов..

публикувано на 30.08.22 в 16:29

Ген. Атанас Атанасов е водач на листата с кандидат-депутати на "Демократична България" във Варна

Председателят на ДСБ ген. Атанас Атанасов е водач на листата с кандидати за народни представители на КП "Демократична България" във Варна. Второто и третото място са отредени за бившия народен представител Стела Николова и доскорошния заместник-областен..

публикувано на 30.08.22 в 14:13

37 избирателни секции във Варна са подходящи за гласуване на избиратели със специални нужди

37 избирателни секции са подходящи за гласуване на избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването на парламентарните избори на 2-ри октомври. Информацията е подадена от секретаря на Община Варна до Районната избирателна комисия. Адресите..

публикувано на 30.08.22 в 12:48

Отразяване на предизборната кампания в програмите на БНР - документи

СПОРАЗУМЕНИЕ за реда и условията за отразяване на предизборната кампания в програмите на БНР на изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г ОБРАЗЕЦ на заявка - съгласно т. 7.2 – 7.5. от Споразумение за отразяване на..

публикувано на 30.08.22 в 12:05

"Продължаваме промяната" представиха кандидатите си за депутати от Варна

Коалиция "Продължаваме промяната" регистрира листата си във Варна за парламентарните избори на 2 октомври. Водач на листата, както и на предишния парламентарен вот, е бившият министър на иновациите и растежа в кабинета "Петков" Даниел Лорер. След..

публикувано на 30.08.22 в 10:48

Коалиция „Български възход“ регистрира листата си във Варна

Коалиция „Български възход“ регистрира листата си във Варна за предстоящите избори на 2 октомври. "Профилът на листата е изключително балансиран и включва в себе си доказани експерти в различни области на обществения живот, млади хора. Имаме и няколко..

публикувано на 29.08.22 в 17:38

"Възраждане" регистрира листата си за Варна

Единствено партия "Възраждане" може да постигне успех в преговорите за газ с "Газпром". Това заяви във Варна лидерът на партията Костадин Костадинов, който е водач на листите на  партията във Варна и в 25-ти МИР в София. Той представи и останалите..

публикувано на 29.08.22 в 15:04
Тошко Йорданов

Тошко Йорданов за референдума: Ще зададем въпроса така, че да доведе до Велико Народно събрание

„За да има референдум и той да може да се случи, трябва въпросът да е зададен така, че той да е от компетенцията на обикновено Народно събрание. Ссъс сигурност ще бъде формулиран така, че да доведе до Велико Народно събрание. Дали България ще последва..

публикувано на 29.08.22 в 09:55

БСП регистрира листата си за Варна

"Листата на "БСП-за България" във Варна е изцяло от варненци, защото смятаме, че градът може сам да си решава проблемите, такъв е и подходът ни във всички области - местни хора с експертиза и влияние в тях." Това заяви след регистрацията на листата за..

публикувано на 28.08.22 в 15:00

ГЕРБ-СДС регистрираха листата си за Варна

Листата във Варна е преимуществено от млади хора, но с отлична професионална реализация. Това коментира кметът на града и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних. Той дойде заедно с кандидатите за депутати за парламентарните избори на 2 октомври и с..

публикувано на 28.08.22 в 13:36

"Ние идваме!" няма да участват в изборите

„Ние идваме!“, заедно с мандатоносителя си Единна народна партия (EНП), ще се оттегли от участие в предстоящите парламентарни избори. "Това е трудно решение за нас и за хилядите ни поддръжници", посочват от сдружението. Оттам казват че причината е,..

публикувано на 28.08.22 в 09:22

Даниел Митов e лидер на листата на ГЕРБ-СДС във Варна

От коалицията ГЕРБ-СДС обявиха водачите на листите си за парламентарните избори на 2 октомври. Имената са утвърдени от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, съобщиха от партията.  Всички листи ще бъдат регистрирани на 28 август в районните избирателни..

публикувано на 27.08.22 в 15:13
Искрен Веселинов

Искрен Веселинов e водач на изборната листа на ВМРО във Варна

Съпредседателите на ВМРО поемат водаческите места в листите на партията за предсрочния парламентарен вот на 2 октомври. В Благоевград и 25-и район София водач е Ангел Джамбазки, в Бургас и Пловдив - Александър Сиди, а във Варна - Искрен..

публикувано на 27.08.22 в 15:01