Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Центърът на д-р Емилова отбеляза 25 години

"Всички пациенти са преминали през сърцето ми", това сподели пред приятели д-р Людмила Емилова. За 25 години през центъра са лекувани 40 880 души от цял свят и всички те са станали част от мен, защото "никога не съм лекувала само за бройка".

И още от думите на популярната по цял диетоложка :  "Успяхме да помогнем на толкова много хора, но всеки от Вас ми даваше сили и кураж да продължа и затова стигнахме до тази 25 години.

Нямаше да стигна дотук, ако не ме подкрепяше семейството ми - съпругът Митко, децата и внучките.

СнимкаРадвам се, че все повече лекари разбраха, че не съм шарлатанка и че практикуваме лечебна система, която се прилага от много години по цял свят. Важното беше да сложим всичко на медицинска основа . Благодаря на всички, които са тук и които са работили през годините в центъра".

За празника във Фестивалния и конгресен център във Варна прозвуча "Травиата" - поздрав от Националната Музикалната академия "Панчо Владигеров" , имаше и невероятно изпълнения на ансамбъл "Българе".


Китка от народни песни поднесе  Керанка Костова, излекувала Множествена склероза с програма на плодолечение за 9 години. Тя е правила програмата  4 пъти в годината по 20 дни плодове и чай.

"С много пациенти се гордея, Керанка е една от тях", сподели д-р Емилова. "Винаги искам да помогна на всеки и дори и когато има огромен риск, аз го поемам, но само аз си зная какво ми струва", допълни лекарката.


Думи на признателност от сцената произнесе и нейният дългогодишен приятел Стефан Диомов: "Станахме големи приятели и моят живот се дели на 2 части - преди и след ябълките" и й пожела да съхрани неизчерпаема енергия и да бъде все толкова успешна. 


"Усещам толкова хубава енергия, искам да  Ви прегърна, д-р Емилова", заяви и  Стефан Вълдобрев.

Атмосферата на празника може да усетите в звуковия файл :
Снимките са малка част от тези, които си направиха за спомен пациенти на д-р Емилова, кадри от филма на режисьора Стилян Иванов, изпълнения на ансамбъл "Българе", вокална група  "Петте сезона" и  Стефан Вълдобрев.


До средата на май клиниката  е в хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св. Св. Константин и Елена” край Варна. След това е в Поморие, а през лятото на Боровец. Информация  може да получите на телефон  0888 951 288


ВИЖТЕ ОЩЕ

Черницата колкото е по-тъмна, толкова е по-полезна. Сега им е времето

Горещо  Ви препоръчвам черницата като изключителен плод, подсеща ни всеки път при среща през юни д-р Емилова. Черниците са изключително полезни за здравето. Даже съм чела изследвания, че помагат при порок на сърцето. Да не говорим  за ползата от профилактика на рака за дебелото черво, рака на млечната жлеза, изобщо – за профилактика..

публикувано на 14.06.21 в 17:05

В клиниката на д-р Емилова глезят с кухня гурме

В рубриката „Споделено за здравето” ви срещаме с Ралица Мотовска. Тя е от София,  на 43 години,  десет  от които е пациент на д-р Емилова . Спряла съм  да броя годините, което означава, че вече съм спокойна за здравето си, разказва Ралица. Чуйте защо тя не пропуска година без да почива в клиниката на д-р Емилова: Чувствам се добре..

обновено на 14.06.21 в 14:47

В Клиниката на д-р Емилова не само лекуват, но и променят живота – към добро

Памела Пенева е на 26 год от Стара Загора, но от много време живее в столицата. В Клиниката на д-р Емилова край Варна младото момиче идва, за да отслабне. В „Споделено за здравето” ви срещаме с нея, защото е пример как тръгвайки от обичайното за началото за всяко лято желание да сме по-елегантни,  Памела стига до пълен поврат в живота –..

публикувано на 07.06.21 в 01:05

Марияна Сандакчиева: Дойдох при д-р Емилова да ме научи как да продължа да живея

Да провери ефекта от плодолечението - това прави една българка, която от 15 години живее в Америка. Тези 30 дни в клиниката на д-р Емилова бяха едно много приятно преживяване за мен, разказва Марияна Сандакчиева.   Тръгвам си с лека тъга, че напускам това място. За първи път гладувам и не съжалявам, даже не мога да кажа, че съм гладувала. Вие имахте ли..

обновено на 29.05.21 в 18:27

С четене и над 20 дни на плодове и мед се отказват цигарите

България е сред страните, в които броят на пушачите непрекъснато нараства. Какво трябва да знаят хората, които посягат към цигарите, за да се успокоят, както те си мислят. реално това така ли е търсим отговор от д-р Людмила Емилова, която има достатъчно опит, за да ни каже как влияе на здравето никотинът и има ли връзка с ковид-19?   Отдавна е..

публикувано на 19.05.21 в 10:03

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Хлорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00