Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Руски гранд взе играч на "Черно море"

Руският гранд "Белогорие" (Белгород) привлече волейболист от варненския "Черно море". Тимът воден от Слободан Ковач подписа договор с 24-годишния разпределител Азизбек Исмаилов, който през втората част на изминалия сезон носи екипа на "баските". Тимът от Варна финишира на 10-о място в редовния сезон, но Азизбек Исмаилов остави прекрасни впечатления с играта си. Така през новия сезон разпределители на "Белогорие", където ще играе и националът Розалин Пенчев, ще бъдат Роман Порошин и Азизбек Исмаилов .През изминалия сезон Белогорие финишира на 6-о място в крайното класиране.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Цонка Господинова: „Ивайла може да скочи много. Не съм изненадана“

Цонка Господинова е треньор на скачачката Ивайла Тодорова. Тя споделя интересни неща свързани с нейната състезателка.Треньорката е на мнение, че състезател с такъв висок ръст в този спорт изисква доста упорита работа и търпение. Тя е убедена, че Ивайла има огромен потенциал, но тябва да работи много за техника.

публикувано на 25.02.20 в 17:15

Ивайла Тодорова: „Трябва много да наблягам на техниката“

Ивайла Тодорова беше обявена за спортист на Варна за месец януари. Тя спечели два златни медала на 18 и 20 г в скока на височина на Държавното първенство. Ивайла участва на шампионата и при мъжете и жените, но там беше извън класирането. Самата тя твърди, че шима още много работа и най-вече в посока да подобрява техниката си.

публикувано на 25.02.20 в 17:05

Радослав Букоров: „Сашо надигра категорично всичките си съперници“

Радослав Букоров получи също награда в качеството си на треньор на Александър Александров, европйски шампион по джуджицу.  Самият Букоров също продължава да се състезана и участна на първенството, но отпадна бързо след загуба от испанец. Букоров  твърди, че Сашо е бил с класа над всички на Европйското първенство.

публикувано на 25.02.20 в 16:15

Програмата на Лудогорец за гостуването в Милано

Отборът на Лудогорец заминава за Милано с чартърен полет от Варна до летище Малпенца в сряда (26 февруари) в 10,20 часа. Очаква се отборът да бъде на аеропорта в морската ни столица около 9,00. С оглед усложнената обстановка в Милано часовете на пресконференцията и официалната тренировка на "Сан Сиро" ще бъдат потвърдени от УЕФА допълнително...

публикувано на 25.02.20 в 15:42

Дилян Георгиев: "Мисля само за професионални срещи"

Варненският състезател по ММА Дилян Георгиев сподели в интервю за Радио Варна, че очаква най-късно до края на април да изиграен професионелн мач. В момента се водят преговори.  Дидо успя да защити държавната си титла по граплинг. Надпреварата беше международна и това дава още по-голяма стойност на спечелените два златни медала. Ето какво ни обяснява..

публикувано на 25.02.20 в 15:10

Александър Александров: „Това е най-доброто ми постижение“

Александър Александров получи приза си за спортист №1 на Варна за месец януари. Той направи кратък коментар за спечеленото отличие, като призна че това е най-сериозното отличие в неговата кариера.

публикувано на 25.02.20 в 13:38

Александър Александров е №1 на Варна за януари`2020

Състезателят по джуджицу Александър Александров бе избран за Спортист на Варна да месец януари-2020. Сашо напълно заслужено се добра до успеха след като на Европейското първенство по бразилско джуджицу в Португалия грабна европейската титла в категория 100,5 кг кафяви колани. Останалите отличия за месеца станаха притежание на клуба по лека..

публикувано на 25.02.20 в 11:05