Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Адреси без вода

Снимка: pixabay.com

 В района Дългопол има планирано спиране на водата  от 9 до 15 часа за живеещите в източната част на града.

В  Провадия без вода   днес е квартала от военните блокове до пазара между реката и линията – той включва ул."Янко Сакъзов",  ул."Дунав", ул."Димитър Грънчаров" и ул."Васил Коларов".

В Добрич водоподаването е спряно на улиците "Войнишка", "Поп Богомил", на улица "Варненска в жк. Добротица и на бул. "Русия".

В  Балчик -  на ул. "Г. Бенковски".

Планирано спиране на водата има за утре – 12 септември 2019г., информират от ВиК-Варна. В  Девня без вода в четвъртък ще останат абонатите на кв. Химик, Гъбена махала и част от промишлената зона. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Адвокат д-р Мария Петрова: "Без значение дали сме болни или сме под карантина имаме право на болничен"

Карантината по смисъла на Кодекса за социално осигуряване е приравнена към общо заболяване. Това означава, без значение дали сме болни или сме под карантина имаме право на болничен. Това каза в ефира на Радио Варна и предаването „Позиция” адвокат д-р Мария Петрова, специалист по медицинско право. Тя каза, че всички които са били притеснени за..

публикувано на 29.02.20 в 15:40
Китайци с маски чакат автобус до затворения рибен пазар Хуанан в град Ухан, провинция Хубей, смятан, че е свързан с появата на новия вирус.

Заповед с препоръчителни мерки с цел намаляване на риска от заболяване с вирус COVID-19 издадоха във Варна

Заповед с препоръчителни мерки с цел намаляване на риска от заболяване с вирус  COVID-19 е издал кметът на  Варна Иван Портних. В нея се препоръчва ограничаване на провеждането на масови прояви на закрито,както и  пътуванията във връзка с обмяна на опит по различни програми на ученици; засилване на дезинфекционния режим във всички детски,..

публикувано на 29.02.20 в 13:13

300 военни и 50 от състава за спецоперации са в готовност да отидат на границата

Днес министърът на отбраната Красимир Каракачанов издаде заповед за привеждане в готовност на 300 военнослужещи от Сухопътните войски и 50 от състава на Съвместните сили за специални операции, по писмено искане на министъра на вътрешните работи Марин Младенов. Екипите имат готовност за оказване на съдействие на Гранична полиция при охрана на..

публикувано на 29.02.20 в 12:18

На границата ни с Европа има 18 000 мигранти, днес може да станат 30 000

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган в събота обеща да позволи на бежанците да пътуват до Европа от Турция, допълвайки, че страната му не може вече да се справя с нови вълниот хора, които бягат от разрушената от войната Сирия, съобщи АФП. "Какво направихме вчера (петък)? Отворихме портите", каза Ердоган в Истанбул в първите си коментари,..

публикувано на 29.02.20 в 12:03

Възстановено е движението край Бургас след тежката катастрофа

Възстановено е движението по път II-99 Бургас – Созопол, след като тази сутрин бе извършен втори оглед на тежката катастрофа, при която пътнически автобус уби двама души. Както кореспондентът на БГНЕС съобщи, тежката катастрофа, станала на 200 метра след изхода на Бургас в посока Созопол, отне живота..

публикувано на 29.02.20 в 12:00

Гръцката гранична полиция спира мигранти със сълзотворен газ и шокови гранати

Гръцката гранична полиция използва сълзотворен газ и шокови гранати в събота, за да предотврати влизането на мигранти в страната.. Правителството заяви, че е решено да предотврати влизането на мигранти, идващи от Турция, съобщи в. „Сабах“. "През цялата нощ силите за сигурност предотвратяваха..

публикувано на 29.02.20 в 10:53

Камерите на АПИ в населените места не следят за е-винетки и тол

Камерите на тол системата, които се намират на републикански пътища в рамките на населените места, не се използват за контрол и правоприлагане за платени е-винетки или тол такси, съобщават от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Те имат допълнителни функции. Данните от тях служат за подпомагане на борбата със сивия сектор в..

публикувано на 29.02.20 в 10:19