Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Как да бъдем въздействащи и убедителни пред публика?

Varna Toastmasters - Среща №11 в Арт салона на Радио Варна

| обновено на 14.10.19 в 09:56

14 октомври, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18:30 часа

Varna Toastmasters е първият Toastmasters клуб на българското Черноморие и първия клуб в цял свят, в който срещите се провеждат на български език. Екипът на Varna Toastmasters расте с пълни обороти и набира членове, които са готови да развият своите умения за говорене пред публика. Скъпи Toastmaster-и и приятели на Varna Toastmasters,

Срещите на Varna Toastmasters са отворени и за гости (напълно безплатен и свободен достъп).
👉 Разберете повече за нас: bit.ly/About-Varna-Toastmasters
👉 Вижте как протече нашата първа демонстрационна среща: bit.ly/Varna-Toastmasters-Demo
💡 За кого е събитието и защо да станеш част от Varna Toastmasters?

Най-големият страх за повечето хора е да говорят пред публика. Toastmasters е начин да подобрите ефективността на вашата комуникация като говорите в приятелска аудитория и получавате полезна обратна връзка, за да подобрите уменията си за публично говорене.

Ако искаш да се научиш:
👉 Как да разчупиш леда и да започнеш да говориш пред публика
👉 Как да подготвиш реч, за да бъде тя полезна и увлекателна
👉 Как да работиш с езика на тялото си и да подобриш начина си на изразяване
👉 Как да бъдеш убедителен по време на дискусия и да вдъхновиш аудиторията с твоите идеи

🔔 Потвърдете своето присъствие като попълните тази форма: https://forms.gle/yukYRA8pF5ZuxkmLA
Очакваме те!

Ако имате въпроси свържете се с нас на varnatoastmasters@gmail.com или като ни изпратите съобщение в нашата Facebook страница facebook.com/varnatoastmasters.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна

2 май ще бъде неучебен ден за всички ученици в страната

2 май ще бъде неучебен ден за всички ученици в страната, реши министърът на образованието Галин Цоков.  Така почивните дни за децата ще са от 1 до 6 май, включително.  

публикувано на 19.04.24 в 19:51

Утре предаваме капачки и стотинки във Варна

Тази събота предстои поредната акция по предаване на капачки и стотинки, организирана от сдружение  "Аз вярвам и помагам" . Със събраните средства ще бъде закупена медицинска апаратура в помощ на най-малките. Този път организаторите са предвидили огромна стена от LED екрани, на която ще се предава на живо случващото се в базата, където се извозват и..

публикувано на 19.04.24 в 18:44

Вдигат заплатите на районните кметове във Варна - най-високата близо 5000 лева

Актуализация на основните месечни заплати на кметовете на варненските райони и села в общината гласува комисията по финанси и бюджет към местния парламент. При определяне на възнагражденията е взет под внимание броят на жителите. Затова най-висока ще е заплатата на кмета на район „Приморски“ – 4 800 лева. Кметовете на районите „Одесос“ и „Младост“ ще..

публикувано на 19.04.24 в 18:41
Велин Жеков

ЦИК определи Велин Жеков за председател на РИК-Варна

Централната избирателна комисия назначи състава на Районна избирателна комисия в Трети изборен район - Варна за парламентарния вот и европейските избори. ЦИК определи Велин Жеков за председател на комисията. Четирима са зам.-председателите - Дарина Илиева, Мария Пантелеева, Аделина Демирева, Йовчо Йовчев, съобщават на страницата на ЦИК.

публикувано на 19.04.24 в 18:31
Варненското злато

Регионалният исторически музей - Варна търси средства за разкопки на некропола

Регионалният исторически музей - Варна търси средства за археологически разкопки.  Необходимата сума за провеждането им  е около 50 000 лева, съобщават оттам. Набирането на повече средства ще позволи по-дългата продължителност на теренната работа. Остатъкът ще бъде прехвърлян за проучванията през следващия сезон, като археолозите си поставят за цел..

публикувано на 19.04.24 в 18:07

Румънският съд отмени арестите на два български риболовни кораба

Окръжният съд в румънския град Констанца окончателно отмени арестите на два български риболовни кораба, които бяха задържани преди една година. Това съобщиха от рибарското сдружение "Черноморски изгрев“ и уточниха, че капитаните на тези кораби са членове на сдружението. "Този случай показва, че е необходимо Европейската комисия и двете..

публикувано на 19.04.24 в 15:47

Каракачанов: Целта на това служебно правителство е да организира изборите в полза на ГЕРБ и ДПС

Партиите от т. нар. сглобга влязоха в собствения си капан заради направените прибързани и необмислени поправки в Конституцията. Целта беше уж да подобрят функционирането на институциите, а всъщност главната цел беше да ограничат правомощията на държавния глава по отношение на съставяне на служебното правителство. Това каза Красимир Каракачанов във Варна...

публикувано на 19.04.24 в 15:29