Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Как да бъдем въздействащи и убедителни пред публика?

Varna Toastmasters - Среща №11 в Арт салона на Радио Варна

| обновено на 14.10.19 в 09:56

14 октомври, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18:30 часа

Varna Toastmasters е първият Toastmasters клуб на българското Черноморие и първия клуб в цял свят, в който срещите се провеждат на български език. Екипът на Varna Toastmasters расте с пълни обороти и набира членове, които са готови да развият своите умения за говорене пред публика. Скъпи Toastmaster-и и приятели на Varna Toastmasters,

Срещите на Varna Toastmasters са отворени и за гости (напълно безплатен и свободен достъп).
👉 Разберете повече за нас: bit.ly/About-Varna-Toastmasters
👉 Вижте как протече нашата първа демонстрационна среща: bit.ly/Varna-Toastmasters-Demo
💡 За кого е събитието и защо да станеш част от Varna Toastmasters?

Най-големият страх за повечето хора е да говорят пред публика. Toastmasters е начин да подобрите ефективността на вашата комуникация като говорите в приятелска аудитория и получавате полезна обратна връзка, за да подобрите уменията си за публично говорене.

Ако искаш да се научиш:
👉 Как да разчупиш леда и да започнеш да говориш пред публика
👉 Как да подготвиш реч, за да бъде тя полезна и увлекателна
👉 Как да работиш с езика на тялото си и да подобриш начина си на изразяване
👉 Как да бъдеш убедителен по време на дискусия и да вдъхновиш аудиторията с твоите идеи

🔔 Потвърдете своето присъствие като попълните тази форма: https://forms.gle/yukYRA8pF5ZuxkmLA
Очакваме те!

Ако имате въпроси свържете се с нас на varnatoastmasters@gmail.com или като ни изпратите съобщение в нашата Facebook страница facebook.com/varnatoastmasters.


ВИЖТЕ ОЩЕ

ТМПЦ-Варна и Държавен куклен театър-Варна с отлични оценки от Министерството на културата

Варненските сценични културни институти са с най-високата оценка в класацията на културните институти в страната за 2019 година. ТМПЦ – Варна е първенец сред извънстоличните театрално-музикални центрове. Пръв сред извъстоличните институти в класацията на Министерството на културата..

публикувано на 04.06.20 в 19:33

Турски кораб започва сондажи за нефт в Черно море

Турският сондажен кораб „Фатих“ ще започне проучвания за нефт в Черно море на 15 юни, съобщи турският министър на енергетиката и природните ресурси Фатих Дьонмез. Това ще бъде първото дълбоководно проучване за „черно злато“ на кораба в Черно море. В пристанището в Трабзон, където съдът се намира от 1 юни, се довършва подготовката му..

публикувано на 04.06.20 в 19:11

Великобритания: 14 дни карантина за всички пристигащи от 8 юни

Британските власти са публикували и препоръки за спазването на задължителната 14-дневна карантина при пристигане в страната. Пристигащите трябва директно да се отправят към мястото, на което ще прекарат карантината. Придвижването може да става с личен транспорт, включително и с превозни средства на близки или приятели. Препоръчва..

публикувано на 04.06.20 в 18:42
Последната подводница на България

Последна слава за последната ни подводница. Търси се финасиране, за да стане музей

Последната подводница на България "Слава" дълго време беше остеван да се руши и най-после беше приютена в Белослав.  Там от  1997 година фирма „ИНХОМ“ запазва и развива технологията за производство на Белославско стъкло. Заводът е разположен на брега на плавателния канал между Варненското и Белославското езеро, непосредствено до южния..

обновено на 04.06.20 в 18:28

Три дни идната седмица асфалтират улици за синя зона

Във връзка за въвеждане на втори етап от „синята зона“ от 8-ми до 10-ти юни от 8ч. до 18ч. ще се извърши рехабилитация на пътната настилка на ул. „Княз Н. Николаевич“. Конкретно в отсечката   от ул. „Найден Геров“ до ул. „Капитан Рончевски“ , ул. „Ген. Паренсов“ и ул. „Л. Каравелов“ в отсечката от ул. „Добри Чинтулов“ до бул. „Цар Освободител“,..

публикувано на 04.06.20 в 18:25

Повечето хотели в Гърция планират да отворят от 1 юли

Повечето хотели в гръцките курорти ще отворят врати на 1 юли, въпреки че на 15 юни ще бъдат възобновени полетите с трийсетина държави, както обяви правителството . Това заяви в интервю за агенция ТАСС управляващият директор на туристическата компания "Тез тур Гърция" Димитрис Харитидис, предаде БНР. Според Харитидис повечето хотели в курортите..

публикувано на 04.06.20 в 18:07

ДДС за детските стоки пада на 9%

Комисията по бюджет и финанси одобри на второ четене предложението за редуциране на ДДС ставката за някои детски стоки , предаде репортер на БГНЕС.  Предложението е на ДПС и предвижда намаляване на данъка от 20% на 9% за храни, подходящи за бебета и малки деца, както и за бебешки пелени и други хигиенни артикули. С мярката от партията се надяват..

публикувано на 04.06.20 в 17:36