Представяне на поетична книга "Сътворение", автор Милка Кьосева

| обновено на 05.12.19 в 19:01

  12 декември, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18:30 часа

Милка Кьосева определя поетичната си книга „Сътворение” като колекция от възторжени трепети, палитра от настроения, лиричност, дълбочина, пробуждане, вибрация, трансформираща съзнанието, уловила фината нишка от светлина, която се разкрива в онова съкровено пространство, където океанът на духа целува бреговете на материята и от това свещенодействие се ражда красивата земна Любов, която Бог ни е завещал, за да познаем чрез нея себе си и Него.

ВИЖТЕ ОЩЕ

„Лунни приказки" в Арт салона на Радио Варна

11 декември, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа Автор Райна Стефанова, художник Емануела Цонева, модератор Виолета Тончева Книгата „Лунни приказки“ на известната преводачка от френски и нидерландски език, както и дългогодишна журналистка в Радио Варна, Райна Стефанова, е плод на нейната последна любов – литературата за деца. Тази..

обновено на 11.12.19 в 12:40

Представяне на "Личности, които промениха Варна"

20 декември, петък, Арт салона на Радио Варна,  Това изследване е посветено на онези малко познати и позабравени българи, които правят всичко по силите си да осъществят големите си мечти - Варна да стане достоен европейски град. При това тяхната кауза далеч не е лесна да осъществявате във времената на тотална разруха, непосредствено след..

публикувано на 11.12.19 в 12:37

Практически курс по питагорова нумерология

22 и 23 февруари (събота и неделя), Арт салон на Радио Варна, от 10.00 ч до 17.00 часа НУМЕРОЛОГИЯТА е науката, която изучава и обяснява въздействието на вибрациите на числата върху живота на човека. Магията на числата е използвана далече в древността за разпознаване на човешката енергия, уникалност, качества, потенциал и съдба. Вавилонци,..

публикувано на 11.12.19 в 12:29

"Вятърът снежинки гони"- изложба на детски рисунки

14 декември, събота, Арт салон на Радио Варна, 11.00 часа Над 500 детски рисунки получи редакцията на Радио Варна за участие в конкурса  „Вятърът снежинки гони“ . Щастливи сме да отбележим, че участниците в конкурса всяка година се увеличават, получихме рисунки от Благоевград, Бургас, Бяла, Добрич, Девин, Златоград, Козлодуй, Ловеч, Перник, Попово,..

публикувано на 05.12.19 в 18:05

85 истории от Исландия за 85-ия рожден ден на Радио Варна

„85 истории от Исландия” – под това мото Светослав Милчев-Акела представя първата си самостоятелна фотографска изложба в Арт салона на Радио Варна. Откриването е на 18 ноември 2019 г. от 18.30 часа. Събитието е част от програмата за 85-ия рожден ден на медиата. Светослав Милчев определя себе си като мотоциклетен..

обновено на 18.11.19 в 09:06

Да се пренесеш в света на танца

Школата “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

публикувано на 18.09.19 в 11:39