Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Приключи четвъртата седмица на играта

На 4 ноември в нюзрума на Радио Варна бяха изтеглени имената на десет души дали верен отговор на въпроса от четвъртата седмица. Верният отговор на въпроса е: Васил Петров. Изтеглените имена ще участват в жребии на 9 декември 2019 година. Победителят в играта по случай 85 години Радио Варна ще бъде определен по време на празничния концерт.

Изтеглените имена за участие в тегленето на жребии за играта "До Катар за двама" от четвъртата седмица са:

Tihomir Todorov

Пепа Стоянова

Nora Chemshirova

Miglena Kostadinova

Пауна Цветкова

Ruseva Magdalena

Даниела Колева

Марти Ник

Borislav Terziev

Анита Цветкова

ВАЖНО! Имената са изписани по начина, по който участниците са се включили в играта.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"До Катар за двама" - 85 изтеглени имена за участие в жребия на 9 декември 2019 година

Екипът на Радио Варна има удоволствието да Ви покани да отбележим заедно 9 декември - Ден Първи за Радио Варна преди 85 години . Ще бъдем заедно с Камелия Тодорова , Живко Петров и групата „Сол Бемол“ . На празничния концерт ще изтеглим и печелившия в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways "До Катар за двама" . През осемте..

публикувано на 05.12.19 в 10:30

Приключи осмата седмица на играта

На 2 декември в нюзрума на Радио Варна бяха изтеглени имената на петнадесет души дали верен отговор на въпроса от осмата седмица. Верният отговор на въпроса е: Каталски риал .  Изтеглените имена ще участват в жребии на 9 декември 2019 година. Победителят в играта по случай 85 години Радио Варна ще бъде определен по..

публикувано на 02.12.19 в 13:01

Спечели с Радио Варна - осми въпрос

Включи се в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways . Играй и спечели петдневна почивка за двама в Доха! Въпросът ни за тази седмица е: Коя е официалната парична единица в Катар? Отговори ни на съобщение под поста във фейсбук и участвай в жребия за почивка за двама. Осмата седмица от играта започва в 00:00 ч. на 25.11.19..

обновено на 25.11.19 в 14:29

Приключи седмата седмица на играта

На 25 ноември в нюзрума на Радио Варна бяха изтеглени имената на десет души дали верен отговор на въпроса от седмата седмица. Верният отговор на въпроса е: В миналото "ловът" на перли и търгуването с тях е бил основен поминък за голяма част от населението .  Изтеглените имена ще участват в жребии на 9 декември 2019 година. Победителят..

публикувано на 25.11.19 в 14:19

Приключи шестата седмица на играта

На 18 ноември в нюзрума на Радио Варна бяха изтеглени имената на десет души дали верен отговор на въпроса от шестата седмица. Верният отговор на въпроса е: 4 часа и 40 минути . Изтеглените имена ще участват в жребии на 9 декември 2019 година. Победителят в играта по случай 85 години Радио Варна ще бъде определен по време на..

публикувано на 18.11.19 в 15:33

Спечели с Радио Варна - седми въпрос

Включи се в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways . Играй и спечели петдневна почивка за двама в Доха! Въпросът ни за тази седмица е: Защо перлата е символ на Катар? Отговори ни на съобщение под поста във фейсбук   и участвай в жребия за почивка за двама. Седмата седмица от играта започва в 00:00 ч. на 18.11.19 ⏰ и..

публикувано на 18.11.19 в 00:00

Спечели с Радио Варна - шести въпрос

Включи се в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways . Играй и спечели петдневна почивка за двама в Доха! Въпросът ни за тази седмица е: Колко часа е директният полет с Qatar Airways от София до Доха? Отговори ни на съобщение под поста във фейсбук   и участвай в жребия за почивка за двама. Шестата седмица от играта започва в..

обновено на 11.11.19 в 13:17