"Новият ден" на 19 ноември 2019 г. с Димитрина Дончева

Снимка: Д.Дончева

Сдружение „Милосърдие за теб” организира благотворителна акция в подкрепа на деца от бедни семейства във Варна. Чрез нея се апелира варненци да изпратят подарък за Коледа за децата, с които работи сдружението.

Зависими ли са децата от своите смартфони и по колко време на ден „ровят” в телефона си? Интервю със специалист за вредата от прекомерната употреба на смартфона и с какво да го заменим.

Фондация „Карин дом” отваря днес конкурса за идеен проект за нова сграда.

Включваме репортера Мартин Николов от Румъния, където е във връзка с проект за туризма между България и северната ни съседка.

Професор Ростислав Йовчев - за концерта си тази вечер в Концертното студио на Радио Варна.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Разговори на тротоара: Gogin

Пламен Гогин (Gogin) е от Бургас, но живее в София. Наскоро той записа втория си сингъл - "Deeper" , който представи и в ефира на Радио Варна. В "Улица "Събота" Гогин разказа за заряда на песента и я определи като диалог между човека и неговото сърце. Гогин работи в международна компания, занимава се с музика и мода в свободното си време. Един от..

публикувано на 14.12.19 в 14:35

"Позиция" с Валери Великов, на 14 декември

Общинският съветник от „Демократична България“ Стела Николова е в студиото с коментар за първите седмици от мандата на новия Общински съвет във Варна. Темата продължава с общинските съветници от партия „Възраждане“ Костадин Костадинов и Георги Георгиев. Интервю на Даниела Стойнова с командира на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов по повод..

публикувано на 14.12.19 в 08:30
Chart

#569 ТОП 20 (13.12.2019-20.12.2019)

публикувано на 13.12.19 в 19:27

"POST FACTUM" на 13 декември с Емилия Николова

Що е то параскевидекатриафобия? Ще се наруши ли балансът в Черно море след като бъде изграден координационен център на НАТО във Варна? По какви правила ще работи местният парламент в Балчик? "POST истината" - как филмът "Наистина любов" падна жертва на "Наистина Брекзит" ?

публикувано на 13.12.19 в 16:04

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 13 декември със Светлана Вълкова

Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ – Варна преди патронния си празник Виенският моцартов оркестър с концерт у нас преди Коледа „Коледен подарък“ – празничният спектакъл на Държавен куклен театър – Варна Писателят Галин Никифоров – гост на предаването за култура Зиятин Нуриев с „Джобна скулптура в джобна галерия“ –..

публикувано на 13.12.19 в 14:02

"Новият ден" на 13 декември

Научна конференция, посветена на 175 години от рождението на Капитан Петко Войвода, във Варна днес. Колко детски рисунки получи редакцията на Радио Варна за участие в   конкурса „Вятърът снежинки гони“ и какви са впечатленията на журито? Какво искат от Дядо Коледа варненските деца и къде могат да пуснат писмата си до него?..

публикувано на 13.12.19 в 05:49
Очакват се нови протести на превозвачите заради пакета

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 12 декември

Бързо, акуратно, окончателно...или размисли за небивалата бързина в работата на Парламента и ВСС във връзка с назначаването на шеф на КПКОНПИ. Институциите на Европейския съюз са постигнали съгласие по два от най-спорните въпроси в пакета "Мобилност", които обаче са в ущърб на българските превозвачи... Как ще реагира страната ни –..

публикувано на 12.12.19 в 15:42