Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Фотоизложба ,,България - Живи пейзажи"

Иван Атанасов представя своята първа самостоятелна фотоизложба. По време на откриването на 23.12.2019г. в Арт салона на Радио Варна с откриването на изложбата представи официално за първи път своята книга ,,България - Живи Пейзажи | Bulgaria - Living Landscapes".

Защо ,,живи " и може ли наистина да ,,оживеят" се надявам заедно да разберем. Повече от 4 години ми отне да реализирам тази своя безумна за времето на възникването си идея и се радвам, че най-накрая ще имам възможността да я споделя с Вас!

Изложбата ще може да се посети до 8-ми Януари.
Заповядайте!

За повече информация и заявка за книга www.Atanasoff.Art

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Последните фоторепортери - изложба

Любими репортажни фотографии представиха в Арт салона на Радио Варна "последните фоторепортери" във Варна. Така са се нарекли Красимир Делчев, Любомир Бенковски-Бенджи, Красимир Тодоров, Пламен Гутинов, Румен Сарандев и Мердин Берберов-Сянката. Сред гостите на изложбата бяха кметът Иван Портних, както и известният варненски фотограф Гаро..

публикувано на 20.01.20 в 14:06

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11

Практически курс по питагорова нумерология

22 и 23 февруари (събота и неделя), Арт салон на Радио Варна, от 10.00 ч до 17.00 часа НУМЕРОЛОГИЯТА е науката, която изучава и обяснява въздействието на вибрациите на числата върху живота на човека. Магията на числата е използвана далече в древността за разпознаване на човешката енергия, уникалност, качества, потенциал и съдба. Вавилонци,..

публикувано на 11.12.19 в 12:29

Да се пренесеш в света на танца

Школата “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

публикувано на 18.09.19 в 11:39