Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Д-р Людмила Емилова: "Благодаря на всички пациенти, които повярваха в мен"

Многобройните пациенти на д-р Людмила Емилова я определят като истински човек и винаги й благодарят. За какво обаче благодари д-р Емилова в края на годината?

Благодаря на всичките си пациенти, които повярваха в мен и в това, което правим в центъра и няколко пъти в годината едни и същи хора идват отново и отново, не защото имат болести, а защото при нас им е хубаво и се срещат с много други позитивни хора.

Тук има един особен дух на доброта, който трудно се намира на друго място? Как се поддържа това толкова много години?

Когато човек прави нещо за физическото си тяло се променя ума и духа. хората тук не ядат никакви животинска храна, хранят се с постни храни или остават на чай, мед, плод и така стават по-толерантни един към друг и на околните също им е приятно да общуват с тях.

Кое е чудото за Вас през 2019-та година сред хилядите пациенти?

При нас дойде един пациент от Македония - Сречко. Той е само на 43 години с тежка сърдечна недостатъчност, с високо кръвно, диабет втори тип, огромни дози диуретици, затруднена работа на сърце и бял дроб и 220 килограма. той едва се движеше и беше лежал два месеца в болница преди да дойде при нас. Благодарение на това, че той остана на плодове и чай под стриктен лекарски надзор за 20 дни плодолечение и 20 захранване свали 70 килограма. Не съм имала досега такъв пациент за 26 години. Много се радвам за него. Той отново се върна към живота. Възстанови се нормалното изтласкване на кръв в лявата камера. Ако се прави под строг лекарски контрол това чудо може да се случи при много пациенти, които са изписани от болница като безнадеждно болни.

Вашето новогодишно пожелание?

Пожелавам на всички да живеят така, че да са здрави, енергични и така ще се чувстват щастливи. Няма нищо по хубаво от това да изкараш в щастие по-голяма част от дните си на този свят.

Цялото интервю с д-р Людмила Емилова можете да чуете в звуковия файл:

Клиниката  на д-р Емилова се намира в хотел "Аква азур" в курорта "Свети Константин и Елена" край Варна.

Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288 .

Клиниката започва работа от 6 януари 2020 година.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Клиника „Д-р Емилова“ затваря до 13 април

Скъпи приятели, Клиника „Д-р Емилова“ временно затваря врати за своите пациенти, за да се съобрази със строгите мерки на извънредното положение в България. Надяваме се в дните, които прекарвате у дома си, да се погрижите за своето здраве и за здравето на близките си, да успеете да си починете и да намерите време за себе си. Ще отворим..

публикувано на 16.03.20 в 09:33

Плодолечението ни държи далеч от грипа

Как да увеличим защитните сили на организма си и да не попаднем сред засегнатите от грипа хора  - отговор търсим от д-р Людмила Емилова, която има  дългогодишен опит : Вече 27 години работя в областта на природонаучната медицина. Хиляди хора са минали през нашия център, наблюдавала съм съдбите на много хора, на цели семейства, преживели..

публикувано на 08.03.20 в 19:15

Промяна в мисленето = промяна в храненето

Да обърнеш внимание на здравето си, докато все още го имаш. Това прави една българка, която живее в Холандия, пропътува хиляди километри, за да се срещне отново и през тази година с д-р Людмила Емилова. С нея ни среща Габриела Гаврилова. Казвам се Гергана и съм на 54 години. Дойдох за първи път преди 8 години, за да сваля килограми. Но видях..

публикувано на 02.03.20 в 06:30

Защо земната ябълка трябва да бъде на трапезата ни

Суровата земна ябълка е изключително полезна за повишаване на имунитета и е  най-добрият избор за включване в менюто ни, разказва д-р Людмила Емилова. От години растението е част от нейната градина. Гулията е позната  като ерусалимски артишок и почти не изисква никакви грижи. Земната ябълка дълго време беше сред забравените и..

публикувано на 23.02.20 в 19:15

При д-р Емилова си почива и тялото, и духа

Психическа подкрепа и успокоение дава клиниката на д.р Людмила Емилова. Така смята пациент, който за първи път е бил при нея преди 20 години. Драгомир Драгнев е на 53 години, женен с две деца, от Търговище. Не успях сам да се справя тогава, преди 20 години, с висок холестерол и болен черен дроб. Така и не можах да се справя сам Знам за  клиниката на..

публикувано на 16.02.20 в 19:35

Пациент: Започвам всяка година при д-р Емилова, за да се заредя с енергия

Приятел на здравословния начин на живот и на д-р Емилова още от времето , когато тя създава своят клиника преди 26 години.  Това е кратката биография по отношение на здравето на Иван Петков от Плевен С д-р Емилова се познаваме от санаториума на МВР край Варна. И когато тя реши да направи тази крачка, посъветва се с такива като..

публикувано на 10.02.20 в 10:50

Плодолечението връща в ритъм сърцето

Желанието да промени навиците си и най-вече да помогне за нормалната работа на сърцето си  водят в клиниката на д-р Емилова един 60-годишен мъж, който от няколко години   прави програмата за плодолечение. Казвам се Иван Иванов. От Ямбол съм. От 2013 година правя програмата на д-р Емилова, защото сърцето ми излиза извън ритъм. Ходих по доктори..

публикувано на 03.02.20 в 00:05