Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Нови програми в клиниката на д-р Емилова

Клиниката на д-р Людмила Емилова възобновява работа от днес.

Новият старт е в деня на празника Богоявление, мястото и екипът са същите.

Честита на всички 2020-та година. Да се надяваме, че ще бъде по-ползотворна, че за всички ще има повече работа и по-голямо желание за всички да работят, зада имат едно по-достойно съществуване. Честит имен ден и на всички, които носят името Йордан, Йорданка днес. За нас този ден е първият работен за новата година с желанието да помагаме на все повече хора. И така стартът е даден.

С д-р Людмила Емилова разговаря Габриела Гаврилова:

Какво можем да очакваме през новата година?

По празниците всички сме хапнали доста повече от нормалното и за това трябва да направим всичко възможно бързо да се разтоварим. За целта сме приготвили  специални програми. Те са кратки, за да могат онези, които нямат време да направят изследванията бързо, да се изготви програма и да се даде начало на разтоварването у дома. След това състоянието може да бъде проследено с един или два контролни прегледа в клиниката.

Едната програма е за три дни с две нощувки. В петък вечерта се пристига, а събота и неделя следобед се тръгва. В това време се правят всички необходими изследвания, оглеждаме всички органи и казваме какви са проблемите и как те могат да бъдат решени. Това може да стане или със плодове, чай и мед за известно време или със здравословно хранене.

Всички ваши пациенти са доволони от факта, че всички изследвания се правят на едно място.

Така е. За това пък за тези, които имат повече време направихме програма за 6 дни с пет нощувки. Правят се всички необходими изследвания. Целта е да видим състояниета на кръвта, черния дроб, сърцето, за да се търси правилното решение. Правим ехокардиография, консултация с нашия кардиолог, електрокардиограма на сърцето, сонография, при която оглеждаме кръвоносните съдове към мозъка и вените на крайниците. Може да се направи консултация с нашия специалист невролог, гастроентеролог. Тази програма може да включва и три хидроколонтерапии, след което ние заселваме дебелото черво с най-добрия продукт - Лакотбацилус булгарикус.


Не споделихте обаче за усмивките, които давате и после всеки си тръгва с тях и безкрайно благодари за това.

Работим с най-добрата апаратура, разполагаме с добри масажисти, правим йонофореза, за да изчистим токсините през стъпалата на краката. При пациенти, които имат повече болести се прави визитация по няколко пъти на ден, има дежурен лекар, който също следи за пациентите. т. е правим една цялостна програма за профилактика, при която виждаме какво му има на всеки пациенти и как можем да го спасим от съответните болести. Центърът може да се нарече училище за здраве. Който иска може да прави програма на плодове, чай и мед, друг може да се захранва при нас или просто да се научи да се храни здравословно.

С д-р Людмила Емилова разговаря Габриела Гаврилова.Клиниката  на д-р Емилова се намира в хотел "Аква азур" в курорта "Свети Константин и Елена" край Варна.

Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288 .Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Клиника „Д-р Емилова“ затваря до 13 април

Скъпи приятели, Клиника „Д-р Емилова“ временно затваря врати за своите пациенти, за да се съобрази със строгите мерки на извънредното положение в България. Надяваме се в дните, които прекарвате у дома си, да се погрижите за своето здраве и за здравето на близките си, да успеете да си починете и да намерите време за себе си. Ще отворим..

публикувано на 16.03.20 в 09:33

Плодолечението ни държи далеч от грипа

Как да увеличим защитните сили на организма си и да не попаднем сред засегнатите от грипа хора  - отговор търсим от д-р Людмила Емилова, която има  дългогодишен опит : Вече 27 години работя в областта на природонаучната медицина. Хиляди хора са минали през нашия център, наблюдавала съм съдбите на много хора, на цели семейства, преживели..

публикувано на 08.03.20 в 19:15

Промяна в мисленето = промяна в храненето

Да обърнеш внимание на здравето си, докато все още го имаш. Това прави една българка, която живее в Холандия, пропътува хиляди километри, за да се срещне отново и през тази година с д-р Людмила Емилова. С нея ни среща Габриела Гаврилова. Казвам се Гергана и съм на 54 години. Дойдох за първи път преди 8 години, за да сваля килограми. Но видях..

публикувано на 02.03.20 в 06:30

Защо земната ябълка трябва да бъде на трапезата ни

Суровата земна ябълка е изключително полезна за повишаване на имунитета и е  най-добрият избор за включване в менюто ни, разказва д-р Людмила Емилова. От години растението е част от нейната градина. Гулията е позната  като ерусалимски артишок и почти не изисква никакви грижи. Земната ябълка дълго време беше сред забравените и..

публикувано на 23.02.20 в 19:15

При д-р Емилова си почива и тялото, и духа

Психическа подкрепа и успокоение дава клиниката на д.р Людмила Емилова. Така смята пациент, който за първи път е бил при нея преди 20 години. Драгомир Драгнев е на 53 години, женен с две деца, от Търговище. Не успях сам да се справя тогава, преди 20 години, с висок холестерол и болен черен дроб. Така и не можах да се справя сам Знам за  клиниката на..

публикувано на 16.02.20 в 19:35

Пациент: Започвам всяка година при д-р Емилова, за да се заредя с енергия

Приятел на здравословния начин на живот и на д-р Емилова още от времето , когато тя създава своят клиника преди 26 години.  Това е кратката биография по отношение на здравето на Иван Петков от Плевен С д-р Емилова се познаваме от санаториума на МВР край Варна. И когато тя реши да направи тази крачка, посъветва се с такива като..

публикувано на 10.02.20 в 10:50

Плодолечението връща в ритъм сърцето

Желанието да промени навиците си и най-вече да помогне за нормалната работа на сърцето си  водят в клиниката на д-р Емилова един 60-годишен мъж, който от няколко години   прави програмата за плодолечение. Казвам се Иван Иванов. От Ямбол съм. От 2013 година правя програмата на д-р Емилова, защото сърцето ми излиза извън ритъм. Ходих по доктори..

публикувано на 03.02.20 в 00:05