Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Emirates набира стюарди и стюардеси

Авиокомпанията Emirates набира кабинен екипаж – стюарди и стюардеси, като за целта трябва да се запознаете с условията им и ако отговаряте на тях, можете да се регистрирате в сайта на авиокомпанията.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на среща, обявените дати са две: на 5 февруари в София и на 7 февруари в Пловдив.

Ето и част от изискванията: навършени 21 години, ръст над 160 см, завършено минимум средно образование, писмен и говорим английски език .

Още – кандидатите да нямат видими татуировки; да се адаптират лесно и безпроблемно към нови хора, места и непредвидени ситуации.

Оценката на кандидатите включва: разглеждане на CV, групова оценка, оценка на физическите данни, онлайн тест на английски и интервю.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Благотворителни инициативи в помощ на Юлиян този уикенд!

Няколко благотворителни инициативи в подкрепа на 32-годишния Юлиян Михайлов от Варна ще се проведат събота и неделя във Варна. Турнир по мини футбол ще започне на общинските спортни терени в кв. „Аспарухово“ в събота от 10ч. На място ще има и кутии, в които всеки може да дари пари. В неделя под Паметника на Почивка ще има спортна надпревара,..

публикувано на 21.02.20 в 07:59

В Балчик „заключват“ любовта

Доброволците, които създадоха открита лятна библиотека на крайбрежната алея в Балчик, преобразиха старо стълбищно пространство на ул. „Яворов“ в цветна стълба „Желание“ и оформиха градинка на майките от алея Ехо към Двореца, изненадват балчиклии с поредния си проект. Поводът е месецът на любовта. Тъй наречената шарена банда сглоби и монтира..

публикувано на 20.02.20 в 16:25

20.02.2020- през 15 минути сватби във Варна

18 двойки ще си кажат заветното "Да" днес - 20.02.2020 г. във Варна. Знаковото струпване на двойки и нули в днешния февруарски ден провокира младоженци да го изберат за официално начало на съвместния си живот. От ритуалния дом разкриха, че заявките са били 20, но по-късно по неизвестни причини две двойки са отказали сватбения ритуал на..

публикувано на 20.02.20 в 10:45

До една година стартира новата акредитация на вузовете

До 3-4 месеца ще бъдат формулирани политиките на висшите училище, каза пред БНР министърът на образованието Красимир Вълчев по повод приетите преди седмица промени в Закона за висшето образоване. Те предвиждат въвеждането на нов модел на управление на висшите училища, който цели да има ясни отговорности пред ръководствата им,..

публикувано на 20.02.20 в 09:41

Варненци се поклониха пред Апостола

Стотици варненци, сред които ученици и деца от детските градини, участваха в поклонението, посветено на отбелязването на 147-годишнината от обесването на Левски в Морската градина и на барелефа на Апостола в едноименния квартал. Венци и цветя поднесоха кметът на Варна Иван Портних, областният управител Стоян Пасев, генералният консул на..

публикувано на 19.02.20 в 16:30

Лондон с планове да намали евтината работна ръка от Европа

Британското правителство в сряда се изправи срещу силна негативна реакция заради новите си планове за имиграцията след Брекзит, които са предназначени да намалят „евтината работна ръка от Европа“ в полза на висококвалифицираните англоговорещи, предаде АФП. Системата, базирана на точки, трябва да..

публикувано на 19.02.20 в 16:08

Какъв е Васил Левски в очите на децата?

В деня, в който честваме 147 години от обесването на Васил Левски, в студиото на Радио Варна влезе едно дете, за което Апостолът на свободата е герой в истинския смисъл на думата. Един малък будител, който е закърмен с родолюбие още от ранно детство, благодарение на родителите си. Малката Габриела Михалева, която е ученичка в 1 –ви   „Г” клас в..

обновено на 19.02.20 в 13:50