Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Среща на Varna Toastmasters в Арт салона на Радио Варна

2, 16 и 30 март, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часаКлубните срещи на Varna Toastmasters за месец  март са на 2-ри, 16-и и 30-и в малката зала на Радио Варна. 🔔 Местата в залата са ограничени. Потвърдете своето присъствие като попълните тази форма: https://forms.gle/JtoU7ooTirg9C9ku6


Срещите на Varna Toastmasters са отворени и за гости (напълно безплатен и свободен достъп).

Varna Toastmasters е първият Toastmasters клуб на българското Черноморие и първия клуб в цял свят, в който срещите се провеждат на български език. Екипът на Varna Toastmasters расте с пълни обороти и набира членове, които са готови да развият своите умения за говорене пред публика.

Най-големият страх за повечето хора е да говорят пред публика. Toastmasters е начин да подобрите ефективността на вашата комуникация като говорите в приятелска аудитория и получавате полезна обратна връзка, за да подобрите уменията си за публично говорене.

Ако искаш да се научиш:
👉 Как да разчупиш леда и да започнеш да говориш пред публика
👉 Как да подготвиш реч, за да бъде тя полезна и увлекателна
👉 Как да работиш с езика на тялото си и да подобриш начина си на изразяване
👉 Как да бъдеш убедителен по време на дискусия и да вдъхновиш аудиторията с твоите идеи

За връзка с организатора varnatoastmasters@gmail.com или на съобщение във Facebook

ВИЖТЕ ОЩЕ

Кинофестивал (не)Възможното образование във Варна

7 март, събота, Арт салон на Радио Варна, 10.30 часа Кино фестивалът (не)Възможното образование има за цел да се повиши разбирането на обществото за това, че има повече от един начин за образоване, че тези разнообразни възможности се практикуват от много години и имат доказани положителни резултати. Тази година Арт салонът на Радио Варна ще бъде..

публикувано на 25.02.20 в 15:01

Акустично във Варна с Мери Бойс Бенд

27 февруари, четвъртък, Концертното студио на Радио Варна, 19:00 ч. Мери и Миро от Mary Boys Band ще изнесат акустичен концерт за китара и глас на 27.02.2020 г. (четвъртък), от 19:00 ч. в Концертното студио на Радио Варна. На живо ще прозвучат специални версии на любимите песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“..

обновено на 20.02.20 в 07:17

Напред и нагоре към върховете - сказка по беседи на Петър Дънов

26 февруари, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Сказка по беседи на Петър Дънов “Напред и нагоре към върховете”. 🌅 Ще научите за няколко от най-смелите експедиции в света и ще видите успеха през очите на великите изследователи. 🌼 Ще ви разкажем за усилията на един буден човек - Атанас Скатов*, който дава своя принос за повдигане на..

публикувано на 17.02.20 в 13:10

Салса за начинаещи с Танцово студио Let's Dance

Всеки вторник от 18:30 ч., Арт салона на Радио Варна SALSA ЗА НАЧИНАЕЩИ в Танцово студио Let's Dance Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция, да разнообразите своето ежедневие, да срещнете нови приятели, това е мястото и моментът. Танцово студио Let's Dance открива нова група по салса за..

публикувано на 30.01.20 в 09:30

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11

Фотоизложба ,,България - Живи пейзажи"

Иван Атанасов представя своята първа самостоятелна фотоизложба. По време на откриването на 23.12.2019г. в Арт салона на Радио Варна с откриването на изложбата представи официално за първи път своята книга ,,България - Живи Пейзажи | Bulgaria - Living Landscapes". Защо ,,живи " и може ли наистина да ,,оживеят" се надявам заедно да разберем. Повече от 4..

публикувано на 19.12.19 в 10:46

Да се пренесеш в света на танца

Школата “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

публикувано на 18.09.19 в 11:39