Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Промяна в мисленето = промяна в храненето

Да обърнеш внимание на здравето си, докато все още го имаш. Това прави една българка, която живее в Холандия, пропътува хиляди километри, за да се срещне отново и през тази година с д-р Людмила Емилова. С нея ни среща Габриела Гаврилова.

Казвам се Гергана и съм на 54 години. Дойдох за първи път преди 8 години, за да сваля килограми. Но видях въздействието на режима и върху здравето си. Имунната ми система се закрепи и аз престанах да боледувам от вирусни инфекции. Преди това се разболявах дори ако само премина покрай някого.

Променихте ли начина на живот?

Аз дойдох невярваща, стресирана, изплашена. Направих програмата 20 дни плодолечение и 10 дни захранване. Промених си начина на хранене. Премахнах бялата захар, брашното, месото, белия ориз. Мъжът ми отслабна 12 килограма без да е идвал при д-р Емилова. Ние не сме гонили такъв ефект, но нещата със здравословна цел се случиха само за 6 месеца това се случи.

Сега отново сте тук.

Сега отново съм тук и се чувствам безкрайно добре и с много енергия. Лекциите на д-р Емилова и срещите с нея много ме зареждат. Целият колектив е толкова мил, отзивчив и вярващ в това, което прави.

Трудна ли е програмата за човек, който не е вярвал в нея?

Не, самата програма не е трудна. Но ако я правиш при тези условия, този екип и с лекциите на д-р Емилова. Защото те са много важни и променят начина на мислене за храната. Всички са много доволни, особено когато си записваш и спазваш наученото.

Вас какво ви впечатли от тези лекции?

Например, че в готварската сол има олово. Това го разказах на мои приятелки. Имам приятелка, която вече три пъти идва и той дойде тук от реанимация и се стабилизира на 80 години.

Завиждат ли ви като се върнете в Холандия?

Да, така е. Изчиства се организма и кожата. Всеки ми казва, че съм ходила на козметик и изглеждам много добре. А всъщност това е от изчистването на организма.

Кога за последно боледувахте?

Преди 8 години. Да, а преди това боледувах през месец, два. Пиех много антибиотици. Сега не пия нищо. И разбирам, че съм правила грешки с всички тези антибиотици.

Каква е промяната, която трябва да направи всеки от нас?

Всеки от нас трябва да направи промяната преди да е получил тежкото заболяване или диагноза. Да се слушат лекциите на д-р Емилова, да се чете, което тя пише в сайта си. В интернет има страшно много информация, но не всяка е достоверна. Трябва да се чете това, което е достоверно от сайта на д-р Емилова, защото това са хора, които наистина са опитали програмата и са доволни от нея. Щастлива съм, че съм се запознала с д-р Емилова, чувствам се прекрасно при нея и след това. Всички, които искат да бъдат здрави и щастливи трябва поне веднъж да я посетят.

Колко километра пропътувахте, за да бъдете тук?

2200 км. И ще продължавам да идвам.

Желая й здраве. Да е жива и здрава, за да може да помага на хората.

Цялото интервю с д-р Людмила Емилова можете да чуете в звуковия файл:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27