Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Камерен концерт на Людмил Ангелов (пиано) и Румен Цветков (виола)

Предстои уточнение на датата на концерта!

Концертно студио на Радио Варна - Концерт на Людмил Ангелов (пиано) и Румен Цветков (виола)

Програма:

Лудвиг ван Бетховен
Романс във Фа мажор

Михаил Глинка
Недовършена Соната в ре минор
Аllegro moderato
Larghetto ma non troppo

Александър Глазунов
Елегия

Ернест Шосон
Пиеса

Джордже Енеску
Концерта пиеса

Пьотър И. Чайковски
3 пиеси:
Романс “Нищо, освен самотното сърце”
Ноктюрно
Мелодия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Среща на Varna Toastmasters в Арт салона на Радио Варна

Предстои уточняване на датите за новите срещи в Арт салон на Радио Варна Срещите на Varna Toastmasters са отворени и за гости (напълно безплатен и свободен достъп). Varna Toastmasters е първият Toastmasters клуб на българското Черноморие и първия клуб в цял свят, в който срещите се провеждат на български език. Екипът на Varna Toastmasters расте с..

публикувано на 30.01.20 в 12:16

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11

Фотоизложба ,,България - Живи пейзажи"

Иван Атанасов представя своята първа самостоятелна фотоизложба. По време на откриването на 23.12.2019г. в Арт салона на Радио Варна с откриването на изложбата представи официално за първи път своята книга ,,България - Живи Пейзажи | Bulgaria - Living Landscapes". Защо ,,живи " и може ли наистина да ,,оживеят" се надявам заедно да разберем. Повече от 4..

публикувано на 19.12.19 в 10:46

Да се пренесеш в света на танца

Школата “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

публикувано на 18.09.19 в 11:39