Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

172 са свободните места в детските градини за третото класиране

Толкова са местата за първа група и 27 места за яслена група са обявени за трето класиране в детските градини във Варна, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности" към Община Варна.

Подаването на нови или редактирането на активни електронни заявления може да се извърши в периода от 14 юли 2020 г. до 23:59 часа на 17 юли .2020 г.  За да участват в класирането, родителите трябва да посочат детски градини с обявени свободни места.

Резултатите от третото класиране ще бъдат обявени на 20 юли 2020г до 17ч.

Записването на приетите деца започна на 21.07 и приключва на 24.07 в 16:30ч.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Няма нарешители сред повече от 200 души в карантина

Във Варна и областта са проверени над 210 лица за спазване на наложената им задължителна домашна карантина За днешния ден, служители на ОД на МВР – Варна са извършили 216 проверки по адреси на лица, поставени под задължителна домашна карантина, тъй като са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискови..

публикувано на 07.08.20 в 14:56

Марияна Николова с изненадваща проверка в хотел в Поморие

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова извърши изненадваща проверка в хотел в центъра на Поморие. Тя инспектира дали мястото за настаняване спазва всички противоепидемични мерки, както и дали на разположение на туристите са налични дезинфектанти и предпазни средства. Министър Николова бе придружена от кмета на Поморие Иван Алексиев и..

публикувано на 07.08.20 в 14:56

Лятна Фиеста за празника на Варна

Тя ще се проведе от 12 до 18 август, а локацията е в кв.Възраждане. Точното място на провеждане -  бул. Цар Освободител, новата циркова площадка. Август е прекрасно време за летни забавления на открито, подсещат организаторите . Те са подготвили разнообразни атракциони, игри с награди, вкусни сладки и солени предложения, барбекю, студена бира,..

обновено на 07.08.20 в 14:55

5 млн.лева инвестиции в добричко

В Добричка област са осигурени инвестиции за близо 5 милиона лева чрез четирите местни инициативни групи, подкрепили проекти по европейски програми, съобщават от Областния информационен център. Местната инициативна рибарска група ще ползва ресурс от над 900 хиляди лева за изграждане на морски клуб в рибарското селище Кария, за нова спортна..

публикувано на 07.08.20 в 14:39

Петима влизат в битката за лидер на БСП

Петима влизат в битката за лидерското място в БСП, предаде репортер на БГНЕС. Крайният срок за подаване на декларации от кандидатите за председател на БСП изтече вчера. 7 кандидати подадоха документи за участие, предаде БГНЕС. Всички кандидати за председател на Столетницата са проверени за наличие на необходимия за длъжността стаж - 8 години като..

публикувано на 07.08.20 в 14:38

Ковид болните в Добрич се лекуват от гастроентеролози

Секторите за лечение на болните с COVID-19 в многопрофилната болница в Добрич не разполагат с нито един инфекционист и пулмолог. За това сигнализират техните колеги гастроентеролози, които се налага да лекуват пациентите с коронавирусна инфекция. В момента във Второ вътрешно отделение и в бившето Инфекциозно отделение настанените пациенти са..

публикувано на 07.08.20 в 12:46
Сред обявените позиции преобладават тези за работа в заведенията за хранене.

Близо 6 400 души са намерили работа през Центровете за заетост и социално подпомагане

За същия период екипите на Центровете за заетост и социално подпомагане са съдействали за включване в обучение на над 250 лица, а почти 6 100 безработни са получили услуги за активно поведение на пазара на труда, напр. психологическо подпомагане, работа с кейс-мениджър, участие в Ателие за търсене на работа..

публикувано на 07.08.20 в 12:34