Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Къде няма да има ток на 28 октомври

Снимка: Енерго Про

Неотложни ремонти оставят значителна част от Варна и областта без ток днес.

От 9 до 16 ч. във Варна няма да има ток на ул. Георги Бенковски № 50, ул. Георги Живков от № 40 до № 52, ул. Радецки от № 15 до № 18 и ул. Христо Самсаров № 39.
Временни смущения в електрозахранването ще са възможни между 9 и 10 ч., както и между 15 и 17 ч. в районите на карето, заключено между ул. Георги Бенковски, ул. Д-р Пискюлиев, ул. Дрин, ул. Велико Христов.

През целия ден, от 9 до 5 следобед ще са без ток и на ул. Генерал Киселов № 15 и ул. Генерал Паренсов № 33 и 35.

И още.

От 9.30 до 16.30 ч. няма да има ток в част от местността Ален мак, ул. Петър Попов, КК Чайка, ул. Катя Палазова, част от местността Манастирски рид и районът около ВСУ Черноризец Храбър.

Между 9 и 17 ч. електрозахранването спира в местностите Траката, Средна Трака, Ваялар и Свети Никола.

От 9 до 16 ч .ще спре електрозахранването в района на местността Боровец-юг. С час повече – до 17 ч., няма да има ток и в местността Фичоза.

От 8 до 17 ч. ще има временни смущения в района на Ракитника, Прибой и Галата.

От 8 до 17 ч. няма да има ток и в Константиново, както и във Виница – север, местността Розмарин.

Във Варненска област, преди обед от 9.30 до 13 ч. токът спира в Девня, в кв. Повеляново, районът около ЖП гарата, а между 12.30 и 16 ч. в останалата част на Повелявно.

От 9 до 16 ч. без ток ще са в селата Червенци, Сава, Генерал Колево, Разделна.

От 8 до 5 следобед без ток ще са в Слънчево, Любен Каравелово, Бързица, Царевци, Нова шипка, Гроздьово, Величково, Цонево, Синдел, Казашка река, Аврен, Садово, Венелин, Юнак, Дъбравино, Горен чифлик.

Между 08.30 и 16.30 ч. няма да има ток във Ветрино и в Добротич. По същото време с временни смущения ще са в районите на Средно село, Момчилово, Михалич и Искър.

Без ток от 9 до 4 следобед ще са и в част от Дългопол, на ул. Георги Димитров, ул. Антон Иванов, ул. Генерал Заимов, ул. Иван Асен, ул. Генерал Гурко, ул. Христо Патрев, ул. Цар Симеон.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Варненското злато

Регионалният исторически музей - Варна търси средства за археологически разкопки

Регионалният исторически музей - Варна търси средства за археологически разкопки.  Необходимата сума за провеждането им  е около 50 000 лева, съобщават оттам. Набирането на повече средства ще позволи по-дългата продължителност на теренната работа. Остатъкът ще бъде прехвърлян за проучванията през следващия сезон, като археолозите си поставят за цел..

публикувано на 19.04.24 в 18:07

Румънският съд отмени арестите на два български риболовни кораба

Окръжният съд в румънския град Констанца окончателно отмени арестите на два български риболовни кораба, които бяха задържани преди една година. Това съобщиха от рибарското сдружение "Черноморски изгрев“ и уточниха, че капитаните на тези кораби са членове на сдружението. "Този случай показва, че е необходимо Европейската комисия и двете..

публикувано на 19.04.24 в 15:47

Каракачанов: Целта на това служебно правителство е да организира изборите в полза на ГЕРБ и ДПС

Партиите от т. нар. сглобга влязоха в собствения си капан заради направените прибързани и необмислени поправки в Конституцията. Целта беше уж да подобрят функционирането на институциите, а всъщност главната цел беше да ограничат правомощията на държавния глава по отношение на съставяне на служебното правителство. Това каза Красимир Каракачанов във Варна...

публикувано на 19.04.24 в 15:29

Жълт код за значителни валежи във Варна и областта в събота

Жълт код за значителни валежи от дъжд е обявен за област Варна в събота, 20 април. През нощта облачността ще се увеличи до значителна, над Югоизточна България ще завали дъжд. Вятърът от североизток ще се усили. Минималните температури ще са между 5° и 10°. Утре ще бъде облачно и дъждовно, на юг от Стара планина и по Черноморието се очакват..

публикувано на 19.04.24 в 15:05

205 случая на коклюш у нас, личните лекари ще проверяват извършените имунизации

205 случая на заболели от коклюш са регистрирани от началото на годината у нас, съобщиха от Министерството на здравеопазването.  "Предприели сме мерки по изпращане на писма към районните здравни инспекции и Българския лекарски съюз с искане общопрактикуващите лекари да направят проверка на извършените имунизации и реимунизации ", каза д-р Галя..

публикувано на 19.04.24 в 14:32

ЦИК назначи РИК във Варна

Днес преди обед с Решение на Централната избирателна комисия беше назначена Районна избирателна комисия в Трети изборен район – Варненски, за предстоящите на 9 юни 2024 г. избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители.  Решението ще бъде публикувано на сайта на ЦИК https://www.cik.bg/ в по-късните часове...

публикувано на 19.04.24 в 14:27
Снимката е илюстративна

Задържаха жена, разпространявала фентанил във Варна

Апелативният съд във Варна потвърди решението на Окръжния съд в града, с което жена беше задържана под стража след сделка с фентанил. Роза И. е привлечена към наказателна отговорност за това, че на 9 април държала с цел разпространение и разпространила на наркозависим 0.18 гр. от високорисковото вещество. Свидетели твърдят в показанията си, че от дома..

публикувано на 19.04.24 в 14:02