Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Изложба "Две лица" на Джулиана

Уважаеми приятели и гости,

Щастливи сме да споделим с вас, че Арт салонът на Радио Варна е вече отворен за посетители. Може да се свържете с нас на познатите ви телефони или e-mail: events.varna@bnr.bg. Работата на Арт салоните на Радио Варна е организирана в абсолютно спазване на противоепидемичните мерки. Осигурена е максимална хигиена чрез строги процедури за редовно почистване и дезинфекция. Осигурени са всички предпазни средства за служителите и дезинфектанти за гостите и клиентите.

🎨
Благодарим на Джулиана Вълчева, че избра пространствато на медията за своята първа самостоятелна изложба. Откриването е на 5 март 2021 г., от 18.30 часа. Заповядайте!


ВИЖТЕ ОЩЕ

Макети на сгради показват младите таланти на ОДК Варна

Заповядайте на изложба през стъкло - до сградата на Радио Варна свои творби показват децата от творческите школи към ЦПЛР - Общински детски комплекс - Варна. Макети на възрожденски къщи, сгради изработени с техника оригами и други  интересни модели показват малките творци в пространството на Радио Варна.

обновено на 19.02.21 в 17:11
1 място, Габриела Георгиева

Радио Варна отличи победителите в конкурса за рисунка „Снежко затрупа всичко навън”

Радио Варна отличи победителите в конкурса за детска рисунка  „Снежко затрупа всичко навън” за 2020 год. Над 300 деца от страната и чужбина изпратиха свои рисунки за конкурса. Жури от варненски художници определи наградените. На първо място беше избрана творбата на Габриела Георгиева Георгиева, 7 год. Втора награда е определена за Деян Братоев, 9 год...

публикувано на 09.12.20 в 08:00

Да се пренесеш в света на танца

Школа “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

обновено на 15.09.20 в 08:26

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11