Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

"На светло" в сряда, 10-и август

Снимка: БГНЕС

Отзвук от сесията на Общински съвет Варна;

Още по темата с газа;

Нова озвучителна и визуална система заработи в Народна обсерватория с планетариум "Николай Коперник" във Варна;

Животът в с. Невша днес;

Николай Янакиев с изложбата "Горещници" гостува във Варна;

Спорт с Румен Генов - среща с Диан Даскалов от ТД "Владислав Варненчик";

13-годишният Валентин Ламбрев с награда от театралния фестивал в Поморие за ролята си на Пък в пиесата "Възелът на любовта" по комедии от Шекспир и Голдони;

Отбелязваме Световния ден на мързела. Наляга ли ни през лятото повече? - анкета с варненци и гости на морската столица.

По публикацията работи: Нина Милошевич
ВИЖТЕ ОЩЕ
Chart

#690 ТОП 20 (23.09-30.09.2022)

публикувано на 23.09.22 в 19:19

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 23 септември със Светлана Вълкова

Започва 40-ят фестивал на българския игрален филм „Златна роза“ Във Варна се провежда IV Национален фестивал на детските и младежки хорове „Уловени пространства“ – космически пейзажи на Велина Гребенска Фестивална академия беше основана във Варна – с какво ще се занимава тя? За пръв път издадоха стихотворения на Виктор Пасков..

публикувано на 23.09.22 в 13:50

"Новият ден" на 23 септември 2022 г. с Димитрина Дончева

Къде е грешката в новата автобусна линия №30 на градския транспорт във Варна? За плюсовете на машинното гласуване - мнение на Стефан Манов от обществения съвет към Централната избирателна комисия. Какви предложения ще гласува Общинския съвет в Балчик днес? Защо организаторите на състезанието Чудобой, което се провежда в района на..

публикувано на 23.09.22 в 06:00

НА СВЕТЛО на 22 септември с Валерия Василева

Репортаж от тържествения молебен за България и голямото празнично хоро на площад „Независимост“ във Варна. Борислав Дряновски ще ни припомни историята на площад „Независимост“ в морската столица. В Балчик днес започва Международният фолклорен фестивал "Море от ритми" с близо 1400 участници. Гражданска организация по своя иницатива..

публикувано на 22.09.22 в 12:53

НОВИЯТ ДЕН на 22 септември с Иван Барбов

В студеното и мрачно утро на 22 септември, слънчевите лъчи на доброто настроение ще заблестят на честотите на Радио Варна във времето от 6.00 до 10.30 часа. Иван Барбов, Галена Ковчазова и звукорежисьора Добромир Мързов ви канят на една приятна и уютна сутрешна ефирна среща навръх Денят на Независимостта, изпълнена с много интересни теми..

публикувано на 22.09.22 в 06:24

НА СВЕТЛО на 21 септември с Валерия Василева

По настояване на зърнопроизводителите днес заседава Консултативният съвет по зърното към Министерството на земеделието и храните по проблема с вноса на зърнени култури от Украйна. В Балчик тържествено отбелязват 82 години от освобождението на града   от румънска окупация. "Даваме зелена светлина"   - еко-инициатива и изложба, която..

публикувано на 21.09.22 в 13:22
Утро край Варна

"Новият ден" на 21 септември 2022 г. със Сияна Спиридонова

Хилядите мокри кърпички, които морето изхвърли на плажа във Варна, вече са почистени. Сигнал бе подаден към РИОСВ, чиито инспектори съвместно с Басейнова дирекция извършиха проверка на място. Кой обаче почисти плажната ивица? Статистика на Евростат от последните дни сочи, че най-голямото увеличение на цените на хляба в рамките на ЕС е в страните..

публикувано на 21.09.22 в 05:35