Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Продължава издирването на студента Мартин Георгиев от Пловдив

Полицията продължава издирването на 20-годишният студент Мартин Георгиев от Пловдив, който е в неизвестност от сряда вечерта.

Момчето учи "Ветеринарна медицина" в Стара Загора и същата вечер е тръгнало с влака от Пловдив, защото на следващия ден имало изпит.

На 25 януари Мартин за последно е говорил с майка си София Георгиева и оттогава следите му се губят.

На следващия ден от 5-о РУ на Областната дирекция на МВР младежът е обявен за издирване.

Когато е тръгнал за Централна гара Пловдив младежът е бил облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и носи синя раница.

От вчера момчето вече е обявено и за национално издирване.
По публикацията работи: Ваня Славова
ВИЖТЕ ОЩЕ

Как протича изборният ден във Варна и Добрич (обновява се)

В днешния изборен ден репортерите на Радио Варна са навсякъде в областите Варна и Добрич. Всичко, което уловим - в звуци, картини и впечатления, може да следите в реално време тук, както и в профила ни във  Facebook .  За изборите, гущерите и хората - една интерпретация от Дъглас Адамс АКФ: Рискови секции има в някои варненски училища, както и..

обновено на 02.04.23 в 12:49

40 повредени машини във Варна и региона

40 са машините във Варна и региона, които са повредени и гласуването по този начин е прекратено. В секция 175 в курорта "Златни пясъци" гласуването с машина също прекъсна заради повреда. Христо Райков, който е доктор по финанси и ай ти специалист, изрази възмущението си: "До този момент ми коства един час да дойда да гласувам. Длъжни са да си..

обновено на 02.04.23 в 12:49

Под 10% e избирателната активност в Каварна към 11 часа

Под 10% e избирателната активност в Каварна към 11 часа. От 9 714 имащи право на глас до урните са отишли 957 или 9,85 %.