Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Юбилейна изложба на младите таланти от ОДК Варна

17 май, сряда, Арт салон – голяма зала от 18.00 часа

Откриване на юбилейна изложба на школите по изобразително, приложно изкуство и конструиране към ЦПЛР - Общински детски комплекс град Варна. Изложбата се посвещава на 70-годишния юбилей на центъра.ВИЖТЕ ОЩЕ

Среща с Васил Тосев в Радио Варна

3 юни, събота, Концертно студио на Радио Варна, 10.00 часа Какво е йога и как може дихателните и физическите практики да повлияят на нашето здраве. С Васил Тосев ще обсъдим различните практики и кои от тях са най-полезни за най- разпространените заболявания като - високо кръвно налягане, диабет, стрес, депресия, панически атаки, болки във..

публикувано на 26.05.23 в 16:30

Аюрведична лекция с д-р Нисар Шейх във Варна

9 юни, петък, Арт салон на Радио Варна, 19.00 часа По покана на БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ЙОГА в България гостува забележителния със своята практика и кариера доктор по аюрведа НИСАР ШЕЙХ. Седмица преди Международния Ден на Йога д-р Шейх ще започне кратката си визита в България, с нашия прекрасен град-ВАРНА. Като изнесе лекция на актуална и..

публикувано на 26.05.23 в 12:56

Представяне на КОРАБЪТ НА СИРЕНИТЕ от Александър Секулов

7 юни, сряда, Арт салон на Радио Варна, малка зала За няколко дни корабът на сирените излиза от морските карти, спира в центъра на света под развеселения поглед на Бог. Александър Секулов е автор на романите „Колекционер на любовни изречения“, „Малката светица и портокалите“, „Господ слиза в Атина“, „Островът“, „Скитникът и синовете“ и „Жена на..

публикувано на 26.05.23 в 10:45

Радио Варна се включва в националните чествания по повод годишнината от гибелта на Васил Левски

Радио Варна се включва в националните чествания по повод 150 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски. Вече са подредени 14-те писма от кореспонденцията между Иван Драсов и Данаил Попов , съратници и приятели на Васил Левски. Експозицията може да бъде видяна в Стъкления павилион до сградата на Радио Варна . Оригиналите на..

обновено на 17.02.23 в 09:14

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

Уважаеми приятели и гости, Екипът на Радио Варна Ви пожелава здрава и успешна 2022 година. Щастливи сме да споделим с Вас, че Арт салонът на Радио Варна е отворен за посетители . Може да се свържете с нас на познатите Ви телефони: 052/664462 и 052/664488, както и на e-mail:  events.varna@bnr.bg . На Ваше разположение работят две изложбени зали и..

обновено на 24.01.22 в 10:41