Клиниката на д-р Емилова - ХРАМ НА ЗДРАВЕТО

След 12 години отново в клиниката на д-р Людмила Емилова идва една българка, която почти целият си съзнателен живот е прекарала в чужбина.

В момента тя е финансов консултант в Италия, живяла и работила е и в Швейцария, има изключително успешна кариера.

Катя Радева Брандализе  живее повече от 10 години край Венеция.

Връща се в България, защото здравето се оказва неин приоритет.Идвам отново при д-р Емилова, защото преди няколко месеца ми откриха висока кръвна захар, разказва  Катя Радева. Дадоха ми лекарства и аз се ужасих, защото и двамата ми родители починаха от последствията  на диабета – от инсулт и от сърдечна недостатъчност, допълва тя.

За да не тръгна по пътя на майка и татко, си казах , че единственото спасение е д-р Емилова.

Това е. Няма, няма друго място.

Вие сега трудно дишате

Тогава трудно дишах. Сега вече дишам!

През дванадесетте години освен с килограми, се сдобих с астма и натрупах мазнини в черния дроб. Оказа се, че аз съм в стадия на „гъшия“ черен дроб , в началото на третия стадий.  Казвам го на всички: „Не трябва да бъдем гъски в главата, за да получим гъши черен дроб!“

За мен беше обидно. И тук е мястото, което ще ме прочисти, при това под контрол, и където ще ми обяснят защо става така.

Какво се случи с високите стойности на кръвната захар?

От 9.8 сега съм 6.3!

А лекарства приемате ли?

Нито лекарства за захарта, нито помпичка-инхалатор за астмата!

Тук е голямата полза от центъра – в комбинацията от море и диета! Аз, аз дишам!


Олекваш просто. И виждаш, че и с другите хора около тебе са така, с тух се случва същото.

В реално време виждаш, че всички около теб се подобряват!

Жена спря инсулина с 50 единици – до мен беше, дойдохме заедно

Колко свалихте за тези двадесет дни?

Свалих десет килограма, от които седем мазнини. Сега съм в захранване, което обожавам, защото тук е прекрасно менюто на захраването.


Ще продължите ли с тази програма?

Е, да. Сега това е най-трудното. Но трябва , защото аз се боря за живота си. Искам да остарявам хубаво, искам да бъда хубава и бодра. Ще се боря! Ще се боря!

И ще доведа и мъжа си. Догодина през октомври ще доведа съпруга си Серджо, за да свали инсулина.

Програмата трудна ли е за изпълнение?

Не зная защо някои хора казват: „гладуването при д-р Емилова“. Това е преяждане с плодове.

Един килограм плодове на ден – 400/200/400 в десет, в два и в шест. Да, вярно лакомо си го изяждах в началото, но ето сега гроздето не мога да си го изям. И най-важното, че не е вярно когато казват, че гроздето вдига захарта. Не е вярно.

Ако д-р Емилова беше в чужбина, тя щеше да бъде мултимилиардер. А тук тя стои наистина от любов към хората. Според мен няма друга причина.

И защото обича хората, вярва в това, което прави. Тя лекува собствения си народ.


И наистина хората, които са тук наблизо – от Варна, Добрич, край морето – те не трябва да излизат от този център. Те имат уникален шанс

Метода на захранване, природосъобразното хранене, готвачът е за  седем звезден хотел, атмосферата, културните програми, музиката... ТОВА Е ХРАМ НА ЗДРАВЕТО!

На тялото и на душата. Една целокупна програма. Тук ни обучават и кулинарно – всеки може да каже какво да се сложи по рецепта, ама после иди го направи.

А тук го прави човек, който е завършил университет! Рецептата, която той ми даде, съобразена изцяло с мен, за цял месец – само тя в Италия би струвала от 750 евро нагоре.

Тук човек може цялостно да се обнови. Тук може да види колко е вкусно да се храниш природосъобразно.

Аз даже мисля да доведа съпруга си Серджо да направим сватба тук. Не сме сключвали църковен брак. И освен това да направим тържество и да покажем , че може да има и сватбена торта, и сватбено угощение, и да бъде много вкусно, и да бъде здравословно. А не след това 3-4 дни да реанимираш след сватбата.


Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Аква азур“ край Варна.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288.

Повече информация вижте на страницата: www.emilova.org


Галерия