Д-р Людмила Емилова: "Благодаря на всички пациенти, които повярваха в мен"

Многобройните пациенти на д-р Людмила Емилова я определят като истински човек и винаги й благодарят. За какво обаче благодари д-р Емилова в края на годината?

Благодаря на всичките си пациенти, които повярваха в мен и в това, което правим в центъра и няколко пъти в годината едни и същи хора идват отново и отново, не защото имат болести, а защото при нас им е хубаво и се срещат с много други позитивни хора.

Тук има един особен дух на доброта, който трудно се намира на друго място? Как се поддържа това толкова много години?

Когато човек прави нещо за физическото си тяло се променя ума и духа. хората тук не ядат никакви животинска храна, хранят се с постни храни или остават на чай, мед, плод и така стават по-толерантни един към друг и на околните също им е приятно да общуват с тях.

Кое е чудото за Вас през 2019-та година сред хилядите пациенти?

При нас дойде един пациент от Македония - Сречко. Той е само на 43 години с тежка сърдечна недостатъчност, с високо кръвно, диабет втори тип, огромни дози диуретици, затруднена работа на сърце и бял дроб и 220 килограма. той едва се движеше и беше лежал два месеца в болница преди да дойде при нас. Благодарение на това, че той остана на плодове и чай под стриктен лекарски надзор за 20 дни плодолечение и 20 захранване свали 70 килограма. Не съм имала досега такъв пациент за 26 години. Много се радвам за него. Той отново се върна към живота. Възстанови се нормалното изтласкване на кръв в лявата камера. Ако се прави под строг лекарски контрол това чудо може да се случи при много пациенти, които са изписани от болница като безнадеждно болни.

Вашето новогодишно пожелание?

Пожелавам на всички да живеят така, че да са здрави, енергични и така ще се чувстват щастливи. Няма нищо по хубаво от това да изкараш в щастие по-голяма част от дните си на този свят.

Цялото интервю с д-р Людмила Емилова можете да чуете в звуковия файл:

Клиниката  на д-р Емилова се намира в хотел "Аква азур" в курорта "Свети Константин и Елена" край Варна.

Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288 .

Клиниката започва работа от 6 януари 2020 година.