Радио Варна - другата сцена!

Обучение по електронна търговия

| обновено на 17.05.18 в 06:37

Акценти в програмата са правната регламентация на продажбите по Интернет съобразена с българско и европейско законодателство, добре планиран ефективен ръст, стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби с нарастващ темп. Отделено е специално внимание на придобиването, привличането и задържането на клиенти, както и успешни тактики за превръщането им в лоялни Ваши потребители.

В поредица от 6 тренинг събития Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) в партньорство с Enterprise Europe Network, Българска Стопанска Камара, Българска Търговско-Промишлена палата, организира практически обучения за онлайн търговия, насочени към компании и предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локален и международен пазари. Обученията ще се проведат през май на територията на градовете  Габрово (16.05.2018), Русе (17.05.2018), Варна  - 18 май, петък, Пловдив (29.05.2018), Стара Загора (30.05.2018) и Бургас (31.05.2018). Програмата обхваща най-важното от целия цикъл по планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин.

За град Варна срещата ще се проведе в Арт салона на Радио Варна. Практическото обучение е напълно безплатно при регистрация и е предназначено за всички - собственици на малък и среден бизнес, които искат бързо и ефективно да спечелят нови пазари в България, Европа и света, чрез възможностите на електронната търговия.

Лектори са едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия и реализирани редица успешни проекти. Те ще демонстрират кои са най-важните стъпки за успеха на един електронен магазин и ще Ви предпазят от най-често срещаните грешки, като Ви дадат реални практически насоки как да използвате ефективно финансовите и технологични ресурси за проекта.

Ще научите още:

·  Най-съвременните тенденции в технологиите за електронна търговия;
·  Защо е ВАЖНО да имате онлайн магазин;
·  Как ще увеличите в пъти продажбите и потенциалните си клиенти;
·  Как да изберете точното решение за Вашия магазин  - платформа или персонална разработка;
·  Всичко което трябва да знаете за рекламата в Google;
·  Възможностите, с които може да печелите от Facebook;
·  Комуникацията между Вашия сайт и активностите в Google и Facebook;
·  Изпитани стратегии за успешен онлайн бизнес;

В допълнение:

·  Обученията са в дискусионна форма и лекторите с радост ще отговорят на Вашите въпроси
·  Членство в БЕА – Българска  Е-комерс  Асоциация – ако искате да бъдете част от  сериозния е-комерс бизнес и да се развивате ефективно проучете възможностите за членство в асоциацията и научете за условията за кандидатстване, както и предимствата, които ще имате като член на организацията.
·  Ще получите сертификат за участието си – надеждна основа за Вашия онлайн бизнес.
·  Не пропускайте възможността да оставите Вашата визитка като възможност за бъдещи контакти.
За повече информация и безплатна регистрация, моля посетете: beabg.com
Обученията се провеждат с подкрепата на еврокомисарят по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел, Европейски потребителски център, Национален Статистически Институт, Стопанска Академия „Димитър А. Ценов“ Свищов и др.


* * *

За Българска Е-комерс Асоциация (БЕА):

Българска Е-комерс Асоциация(БЕА) e сдружение с нестопанска цел, осъществяваща дейност в обществена полза, учредено през 2017 г.  Сдружението обединява водещи фирми от цялата еко-система на електронната търговия в България: електронни магазини, платформи, услуги за е-комерс, логистика, електронни разплащания и др. услуги и има за цел да се превърне в „Гласът на е-комерс индустрията в България“. Мисията на БЕА е да подпомага развитието на електронната търговия в България.Основен приоритет на БЕА е да лобира за по-добри  и желани политики за индустрията чрез сътрудничество с държавните органи при създаването на законови и подзаконови нормативни актове, отнасящи се до осъществяване на електронната търговия.

БЕА е член на Ecommerce Europe https://www.ecommerce-europe.eu/

За повече информация посетете: beabg.com, beca.bg



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!