Радио Варна - другата сцена!

Концерт на Яна Бостанджиева и Велизар и Борис Димови

10 години в Детско шлагерно студио „Да” 

27 юни, четвъртък, 18:30 часа, Концертно студио на Радио Варна

Най-често хората канят своите приятели на гости, като подготвят маса, отрупана с хубава храна и напитки. Яна, Велизар и Борис, решиха да подходят по различен начин. Канят Ви на  музикална разходка в свят на хармония, чувства и страсти.

Преди десет години три деца прекрачиха прага на Детско шлагерно студио „ДА”. Дали в резултат на родителски амбиции или по желание на съдбата, тези деца поеха на пътешествие в света на музиката, водени от г-н Доно Цветков и тяхната музикална педагожка г-жа Маргарита Георгиева, които им разказваха с песни за изгряващото слънчице, за лъчезарни многоцветни дъги, за закачливи мишчици. 

Времето мина и десет години по-късно децата вече са тийнейджъри, които не могат да си представят живота без музика. Дали ще се занимават в бъдеще с нея професионално, сега никой не може да каже. Но можем да твърдим, че положителните емоции от музиката винаги ще ги съпътстват. 

Яна, Велизар и Борис ще Ви очакват, за да Ви потопят във вселена от звуци, песни и хармония. Солови и дуетни изпълнения със собствен акомпанимент на пиано от репертоара на Жан-Пол Белмондо, Адел, Бруно Марс, рок групата Journey, Кристина Агилера, Лили Иванова, Кели Кларксън, Куин, и други.

За първи път ще прозвучи пред публика новата песен на Яна Бостанджиева  „I feel the music“ по музика и текст на Персиян Николов и Маргарита Георгиева. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!