Радио Варна - другата сцена!

Представяне на книга "Не мога да ти кажа сбогом"

Представяне на първа и втора част на книгата "Не мога да ти кажа сбогом" на Петя Савова.

Между две времеви пространства - Историята на една жена от съвремието, чувстваща се некомфортно в 21-ви век и знаеща, че мястото ѝ е в друг свят. Една романтична натура с необикновеното желание да се върне назад във времето, в което усеща, че е живяла. По невероятен начин преминава през необясним за обикновената логика „път във времето”, мислите и желанията ѝ странно се пречупват през призмата на пространството и невъзможното става действителност. Мечтата ѝ се сбъдва! Кой изпълнява желанието ѝ? Автомобилната катастрофа? Вратичката в съзнанието ѝ, отворена във времето? Силната ѝ мисъл? Или Вселената?

Разкъсвана между двата свята, тя все пак трябва да направи своя избор. И той трябва да е правилният.

Кое време ще избере тя накрая?

Част 2 - Какво се случва след катастрофата?

Мечтата ѝ се сбъдва! 45-годишната жена се превръща в 18-годишната лейди Магдалена. Тя е в друг свят и в друго време. Но продължава да си спомня предишния си живот, където Гордиана, Страхил и нероденото ѝ дете са най-мъчителните ѝ спомени. Ще успее ли да се пребори с предизвикателството да живее едновременно с тези спомени и случващото се в новия ѝ живот? Или ще предпочете да забрави единият от тях?

Макар и да нямам безброй издадени книги, аз пиша със страст и ентусиазъм. Моето творчество е истинско и неподправено, дори за мнозина би било скандално. Романът ми „Не мога да ти кажа сбогом“, често е сравняван с „50 нюанса сиво“, но щом ги прочетете, ще разберете, че двете книги са коренно различни. Коя е по-добра от двете? Всеки за себе си може да прецени. И все пак моята книга си остава първата в този жанр – единственият еротичен роман от български автор.

Посочила съм, че четивото е 18 +. Знаех, че ще има различни отзиви – и добри, и отричащи, написаното от мен. Но така или иначе нямаше как да не напиша „Не мога да ти кажа сбогом“. Петя Савова (Петя Савон)

Снимки: 6 февруари 2020, Арт салон на Радио Варна


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия