Радио Варна - другата сцена!

Семинар за специалисти в областта на психотерапията с водещ Иво Величков

Този уикенд Арт салонът на Радио Варна е домакин на среща на специалисти в областта на психотерапията.

Същността на обучението е да представи в дълбочина принципите на ефективната психотерапевтична работа и да актуализира мисленето на специалистите у нас относно съвременните тенденции в тази постоянно променяща се и все по-нужна професия. Независимо, че съществуват безброй модалности в тази сфера, принципите за решаване на проблеми са универсални и лесно могат да бъдат приложени във всеки терапевтичен подход.
СЕМИНАРЪТ Е ПОДХОДЯЩ най-вече за практикуващи в сферата на психотерапията в най-широкия й смисъл, както и за студенти и обучаващи се в тази област. За записване и връзка с организатора - Българска Асоциация по Хипноза.

Иво Величков е психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Тайните на хипнозата“, многократно издавана у нас и в чужбина. Председател e на Българска Асоциация по Хипноза. Завършил е философия в СУ, психология в НБУ и клинична хипноза в London College of Clinical Hypnosis, Лондон. Дългогодишните му интереси към бойните изкуства, трансовите и медитативни практики и различните системи за самоусъвършенстване го отвеждат до множество различни школи по цял свят – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети до поделенията на руските спецчасти. През 2009 води телевизионното шоу „Хипнотизаторът” по bTV. Понастоящем преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работата с трансовите състояния, дихателните практики, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал, личностното развитие и други. Подходът му е насочен към отключване на неподозираните знания, умения и естествени механизми, заложени във всеки от нас.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!