Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" Лом падна от "Бдин"

Снимка: Любо Андреев

С гол в последната минута "Бдин" Видин измъкна победа с 1:0 срещу "Левски" Лом. Мачът се игра на стадиона във Вършец където ломчани са на подготовка. Следващата събота "Левски" ще върне визитата във Видин.


Гол поради засада на Александър Веселинов бе отменен за "Левски". На два пъти юношата на "Левски" София Йордан Георгиев не успя да вкара на бдинци. В самия край гостите наказаха "Левски" и си тръгнаха с победата с 1:0. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Пратиха Георги Давидов на "Янтра" – "Монтана"

Елитният рефер Георги Давидов получи наряд за дербито на 26-ия кръг на Втора лига "Янтра" /Габрово/ - "Монтана" в понеделник. Мартин Мачев и Венцислав Банчев ще са му помощници. Четвърти арбитър е Владимир Кирилов, а оценка на съдиите ще дава Камен Алексиев. Същия ден съдията от Монтана Николай Михайлов ще бъде помощник на срещата в столичния квартал..

публикувано на 28.03.24 в 12:09

СУ "Цар Симеон Велики" е с най-много областни шампиони на Видин в Ученическите игри

Приключи областният етап от Ученическите игри 2024 година, който се проведе във Видин, съобщиха от Волейболен клуб "Бдин-Вида". През последните две седмици се проведоха състезания по тенис на маса, волейбол и футбол. Победителите ще представят област Видин в зоналния етап на игрите, където ще премерят сили с шампионите на областите Враца и Монтана...

публикувано на 28.03.24 в 12:01

Футболистка от Монтана с повиквателна за националния отбор

Рая Георгиева получи повиквателна за националния отбор на България до 16 години. От понеделник младите надежди ще имат едноседмичен лагер в Малта. Предвидени са три мача с Андора на 2 април, с Малта на 4 април и Черна гора на 7 април. Рая Георгиева започва кариерата си в ДФК "Прециз", под ръководството на Владо Георгиев. От 2020 година е състезателка на..

публикувано на 28.03.24 в 11:49

"Монтана" победи "Рилски спортист" в Самоков

Баскетболистките на "Монтана" победиха със 73:50 точки при гостуването си "Рилски спортист" /Самоков/ в среща от 10-ия междинния кръг на втория етап на първата шестица. Така двата тима се изравниха по победи и загуби, но "Монтана" запазва второто място, следван от "Рилски спортист". Мачът в зала „Арена Самоков" тръгна успешно за тима от Северозапада...

публикувано на 28.03.24 в 10:54

Турнир по тенис на маса ще се проведе в Монтана

Младежкият дом в Монтана ще бъде домакин на турнир по тенис на маса за ученици. Състезанието е тази събота (30 март), като записването ще става на място, от 9:00 часа. Няма такса за участие. Турнирът е за ученици от 5-и до 12-и клас, разделени на две групи. Първата е 5-8-и клас и втората - 9-12-и клас. Групите са смесени. Регламентът..

публикувано на 26.03.24 в 12:00

Волейболният "Монтана" загуби отново от ЦСКА

Волейболистите на "Монтана" загубиха и втората си ¼ -финална плейофна среща от ЦСКА. В столичната зала "Васил Симов" "армейците" се наложиха с 3:1 гейма и така с два успеха, с един и същи резултат, се класират на ½ -финала. За Монтана сезонът приключи на четвърто място.  Капитанът на монтанци Георги Елчинов бе преквалифициран в либеро, за да..

публикувано на 26.03.24 в 10:55

"Кула-04" разгроми "Дуло"-Видин

Отборът на ФК "Кула-04" победи тима на ФК "Дуло" – Видин с 8:1 в първи кръг от пролетния полусезон на Областна футболна група "Видин". Николай Николов вкара четири гола, Тони Цветков добави два гола и по един гол реализираха Николай Иванов и Емил Петров, посочи Пенко Йончев, треньор ФК "Кула-04": "С мъжете убедителна победа  на старта..

публикувано на 25.03.24 в 15:33