Предавания

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и..
“В помощ на стопаните“ е специализираното предаване на радио Кърджали за растениевъдство и животновъдство. В него се представят най – новите програми за развитие на селските райони. В рубриката „ Трябва да знаете, че ..“ ще научите актуалните срокове за кандидатстване, подаване на документи по..
„Вяра и живот” е седмично магазинно предаване на Радио „Кърджали” за християнството и исляма, които традиционно се изповядват от хората в Източните Родопи. В различните издания се търсят както корените на тази вяра, така и нейното отражение в настоящето – като начин на живот и като наследена..
"Дискотека в късен следобед" е предаването за съвременна денс и поп музика на радио Кърджали. В него може да чуете настоящи и бъдещи хитове. Най - популярните изпълнители, най - свежата музика! Слушайте ни всяка събота от 17 до 19 часа на честота 90 MHz или онлайн на адрес:..
"Накъде в неделя" е предаването за туризъм и хоби на Радио Кърджали. Всяка неделя , в рамките на 50 минути (няколко минути след 9.00 ч. до 10.00 ч .) чертаем маршрути и посоки към интересни и вълнуващи места, както в Родопите, така и по целият свят. Предлагаме ви интересни събития, които може..
"На чаршията, в чата"  - неделно предаване в ефира на Радио Кърджали в което слушатели споделят мнение и коментират темите на деня в социалните мрежи и на ефирния телефон: 0361 22 470.  Неделя от 14.00 до 16.00 часа.  Водещ: Галина Стефанова.   
Предаването "Общината" на Радио Кърджали  показва местни теми, които  са свързани с  работа на кметовете,  с местните парламенти, с местните структури на изпълнителната власт.  Ще ви информираме и коментираме най-важните решения на общинските съвети, ще говорим за детските градини, асфалтирането..
„Полет над Родопите“ е фолклорно предаване стартирало в ефира на Радио Кърджали на 7 януари 2017 г. Всяка събота от 14.10 ч. политаме с песни над величествените Родопи. Тук е мястото, където може да чуете гласът на родопската каба гайда и усетите магията на родопската музика. В разговор с..
Спортното предаване „Преди старта“ представя предстоящи и минали събития от света на футбола и спорта. Акцент е в предаването са изявите на спортисти и клубове от област Кърджали и съседните на Кърджали области. Отразяват се и всички прояви на български спортисти в България и по света.  Излъчва..
Казват, че съседите са най-близките хора след роднините. В определени ситуации те са първите, които идват на помощ. Думата добросъседство е намерила своето най-точно отражение в Родопите, където от векове съжителстват различни етноси. За жителите на района няма географски граници, така както няма..
Some Details
Предаване "След първото кафе" ...
Предаването за култура и изкуство на 9-тата регионална радио станция на БНР, радио Кърджали, започва своето съществуване на 30 май 2017 година в 11:30 часа, като част от сутрешния блок на радиото. От 1-ви януари 2018 година “Хоризонти” вече звучи, като едночасово предаване за изкуство и..