Programi i ditës

Резултати : Autor Miglena Ivanova

Bulgaria's Embassy to London

Zhana Staleva from Wimbledon: Bulgarians in England have not given up going to the polls

Great Britain is among the places with the biggest number of polling sections opened abroad for the parliamentary and presidential elections in Bulgaria on November 14. The election process in London has been going normally. Voter turnout is good..

14.11.21 19:43 |

Claire Theodora Apovo – një vajzë bullgare nga Benini

Hijeshia e një perëndeshe afrikane,  guximi i Amazonës Dahomeane,  një vështrim i matur dhe i kthjellë ndaj botës dhe etje e madhe për zbulimin e kulturës bullgare, buzëqeshje me shkëlqimin e rrezeve të para të diellit, i cili ndriçon Tokën e..

29.08.21 13:20 |

Claire Theodora Apovo, une fille bulgare du Bénin

La grâce d'une déesse africaine, l'audace d'une Amazone dahoméenne, la vision sobre du monde et la soif de découverte de la femme bulgare, un sourire avec l'éclat des premiers rayons du soleil, illuminant la Terre réveillée. Voici Claire..

27.08.21 13:35 |

Claire Theodora Apovo – a Bulgarian girl from Benin

This year Claire Theodora Apovo from Benin arrived in the land of her mother as a first-year student at the South-West University in Bulgaria’s Blagoevgrad, where she will study "Administration and Information Systems". Her mother is a Bulgarian..

25.08.21 16:36 |

Claire Theodora Apovo, una muchacha búlgara de Benín

Posee el garbo de una diosa africana, la valentía de una amazona de Dahomey, la mirada sobria al mundo y la avidez de aprender más de la mujer búlgara y una sonrisa que brilla con la luz de los primeros rayos del sol: así es  Claire Theodora Apovo ,..

25.08.21 16:02 |

Bulgarians in Quebec are traditionally very active in elections

"I am proud of the Bulgarians as I see them today. I think they are trying to take their destiny into their own hands. It is by no means easy. But my deep inner feeling from the last two or three years during which I return to Bulgaria, is..

11.07.21 21:18 |

Nadezhda Stoyanova from Boston, USA: Bulgaria is part of each of us

It is very important for Bulgarians in the United States to exercise their right to vote in elections in Bulgaria. This is confirmed by the fact that at each subsequent elections the number of Bulgarian voters in the USA increases. In..

11.07.21 18:53 |

Ngjarjet me adresë ballkanike

Sllovenia mori presidencën e BE Në Lubjanë, Kryeministri Slloven Janez Jansa dhe Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen riafirmuan perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor. Kjo ndodhi në një konferencë të përbashkët..

02.07.21 15:23 |
Hristina Karageorgieva

Hristina Karageorgieva: Klasa e mesme në Bullgari kërkon kthimin e shtetit mbrapsht

Zgjedhjet parlamentare përpara afatit më 11 korrik duhet të çojnë deri në formimin e një kabineti të përgjegjshëm dhe transparent me  një kërkesë të qartë për gjërat e rëndësishme për Bullgarinë. Një prej tyre është tërheqja e shtetit nga qarqet e..

01.07.21 07:35 |

Calidoscopio balcánico

Oliver Várhelyi: Junio es un mes crítico para los Balcanes Occidentales Este año puede ser llamado el año de los Balcanes Occidentales a causa del compromiso por parte de la UE, pero lo que hace falta es lograr resultados, ha manifestado..

11.06.21 12:19 |