Предавания

"РадиоТочка" по програма "Хоризонт" на БНР се излъчва всеки петък между 17.00 и 19.00 часа. Водещият Илия Вълков ще предлага на слушателите различен фокус към темите и събеседниците. Като територия за анализи и коментари в предаването ще гостуват събеседници със задълбочени познания по..
От Силициевата долина до Франция и Холандия - българските IT специалисти учат, работят и изследват. На каква цена биха се върнали да развиват бизнес тук и да прилагат знанията си? Прагматичен поглед към България и възможностите за развитие на високите технологии...
„Рано в неделя“ е българско предаване - от темите до музиката. Посреща утрото с много настроение и усмивка. Почивният ден е за семейството, за дома и удоволствията. Kъм тях са насочени темите, кореспонденциите, репортажите и рубриките. Само при нас можете да чуете талантливите деца на..
„Ритъмът на Земята” е  предаване за уърлд музика и представя световната фюжън палитра, сътворена върху основата на традиционни локални културни практики от различни точки на земното кълбо. Тук може да чуете смесици от африкански перкусии, бразилски ритми, хавайски китари, кубинска салса, танго,..
„Рок лавина“ е предаване за многоликия рок. Музиката, с която всички сме израснали и оформили като личности.  Последният мохикан, успял в битката с времето! 50 години на длан всяка седмица в два часа – от Елвис Пресли, „Бийтълс“ и „Ролинг Стоунс“, през „Лед Цепелин“, „Дийп Пърпъл“, Ерик Клептън,..