Парламентът ще приеме правилата за избор на членове на Антикорупционната комисия

публикувано на 21.03.18 в 04:48

Народното събрание ще приеме правилата за избор на заместник-председател и трима членове на Антикорупционната комисия, както и процедурни правила за провеждането на жребий за обновяване на Комисията за енергийно и водно регулиране. Съгласно закона, новоизбраният председател на антикорупционния..

Матис: Случаят "Скрипал" показва, че Москва е противник

публикувано на 21.03.18 в 03:17

Случаят с отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал във Великобритания показва, че Русия е "избрала да бъде стратегически противник", заяви..

Стивън Мнучин: САЩ не се страхуват от търговска война

публикувано на 21.03.18 в 02:41

Министърът на финансите на САЩ Стивън Мнучин заяви, че страната му не се страхува от търговска война, но уточни, че това не е нейната цел, съобщи..

Компании обвиниха БДЖ за предопределена обществена поръчка за локомотиви

обновено на 20.03.18 в 19:51

Две частни компании обвиниха БДЖ, че обявената обществена поръчка за ремонт и поддръжка на локомотиви е предопределена. Компаниите са локомотивният завод „Експрес Сервиз“ и българо-хърватското дружество „БДЖ-Кончар“, а поръчката за 9 локомотива е на стойност 4 милиона лева...

EVN ще иска поскъпване на тока за бита

публикувано на 20.03.18 в 18:57

Поскъпване на тока за бита ще поискат електроенергийните дружества на EVN, които снабдяват Югоизточна България. От компанията ще..

Васил Велев: Голяма част от държавните фирми не са в добро финансово състояние, но това не е от днес

публикувано на 20.03.18 в 18:27

Голяма част от държавните фирми не са в добро финансово състояние, но това не е от днес или вчера, а от много време. Това поясни в интервю..