Президентът на САЩ Доналд Тръмп

Въпреки критиките Тръмп очаква нова среща с Путин

публикувано на 19.07.18 в 18:13

Президентът Доналд Тръмп, който е подложен на критики в САЩ, че не поставил на остро въпроса за руската намеса в US изборите на срещата си с Владимир Путин в понеделник в Хеллзинки, заяви, че очаква втора среща с руския си колега, предаде АФП. „Срещата на върха с Русия бе голям успех,..

БСП остава твърдо на позицията си - няма да подкрепи Истанбулската конвенция

публикувано на 19.07.18 в 18:01

БСП остава на своята твърда позиция, която е взета, и няма да подкрепи Истанбулската конвенция. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова,..

Испания отмени международната заповед за арест на Пучдемон

публикувано на 19.07.18 в 16:24

Испанският Върховен съд отмени международните заповеди за арест и исканията за екстрадиране на бившия каталунски лидер Карлес Пучдемон и на..

Данъчни облекчения за работодателите, които пращат служителите си на СПА туризъм

публикувано на 19.07.18 в 18:38

Работодателите да инвестират в балнеолечение и СПА процедури за служителите си, срещу което да получават данъчни облекчения от държавата. Това е предложението на туристическия бранш и Българската спа асоциация, съобщи във Варна Елена Косева, изпълнителен директор на "Свети Константин и..

Ръст в продажбата на жилища "на зелено"

публикувано на 19.07.18 в 18:22

Над 70 процента от продажбите на жилища са на етап "в строеж". Недостигът в предлагането на завършени проекти е довел до ръст в продажбата..

Според проф. Атанас Тасев има риск от още едно арбитражно дело, левицата настоява държавата да изкупи ЧЕЗ

публикувано на 19.07.18 в 16:44

Решението на КЗК отговаря на законите на България, заяви в предаването „12+4“ депутатът от левицата Таско Ерменков , който е и член на..