Предавания

През 2019 г. Пловдив е Европейска столица на културата заедно с италианския град Матера. България и древният град са отново във фокуса на световното внимание. Програма „Хоризонт“ се пренася в Града на тепетата и заедно с Радио Пловдив в „сдвоен ефир“, едновременно на..
"Хеви час" ще завладява ефира в неделната вечер от 23:05 часа до полунощ. Водещ е Веселин Димитров, който ще представя последни новини от световната сцена за "тежка" музика – албуми, сингли, интервюта и предстоящи концерти.  Рубриката "Тежка класика" ще отбелязва годишнини от издаването на..
"Хит мейкър" ще звучи в ефира всеки вторник след новините в 15:10 часа до 16:00 часа.  Предаването ще представя обзор на най-доброто и актуално от световните музикални класации, а зад микрофона всяка седмица ще застава различна двойка музикални редактори. Те ще представят песни от националните и..
Предаването „Хора, пътища, автомобили“ от 40 години е неизменна част от програма „Хоризонт” на Българското Национално Радио.  Предаването разглежда проблемите на шофьорите на леките и товарни автомобили, на международните превозвачи, както и на компаниите, които превозват хора и товари.  Екипът..
„Хоризонт до обед“ е дискусионно предаване на програма „Хоризонт“.  Всеки делничен ден между 10:05 и 12:00 часа - с истинските проблеми на болното ни общество - децата, малцинствата, здравето, пътищата, религията, екологията... С различен поглед, дори отвъд бариерата на очевидните гледни..
„Хоризонт за вас“ е предаването, от което първи ще научите новостите около актуалните теми и събития. Екипът предлага любопитни срещи от света на туризма, науката и културния живот.  Най-важното за нас са вашите сигнали.  На телефони 02 9631 565, 02 9336 743, 0889 202 207 можете да разкажете за..