Предавания

неделя, от 11.00 до 12.00 часа „Академия Комика” - дали светът е оцелял, защото се е смял или се смее, понеже е оцелял? Това е само един от безбройните въпроси, които се разискват на високо ниво в единствената по рода си у нас и в чужбина хумористична академия. В четирите седмици..
всеки делничен ден от 21.30 до 23.00 часа Вечерно предаване за култура с фокус върху иновативното, експерименталното, алтернативното в съвременната култура и музика. Предаването е дискусионно-познавателно – често културните теми са естествено преплетени с образователни, социални или спортни..
от понеделник до петък от 12.20 до 14.00 часа Всичко, което не знаете за събитията в културата и изкуството, но не смеете да попитате, ще научите от предаването “Артефир” . Информационно, магазинно предаване, което представя артефакти в различните жанрове на изкуствата –..
събота, от 19.00 до 20.00 часа В предаването „А сега накъде“ разказваме истории, чертаем маршрути и даваме посоки за пътуване. Говорим за туризъм, екология, история и археология, но и включваме репортажи и автентични гласове, даваме думата на пътешественици и колекционери на истории,..