Предавания

Архив на предаването 24 карата спомени събота, от 19.30 до 20.00 часа Предлага на истинските ценители предаване с избрани записи от звуковата памет на България! Всяка събота можете да чуете: • биографията на българите в звуци; • гласовете на видни личности; • стихове в авторско..
неделя, от 6.05 до 7.00 часа Предаването стимулира предприемаческия дух във всички отрасли на земеделието и животновъдството, рибарството и аквакултурите, в селския туризъм; популяризира опита и добрите практики на семейните стопанства, съхраняването на местните занаяти, ритуали, традиции,..
неделя от 20.00 до 21.00 часа Тематично оформен концерт за поезията и музиката. Екип: Димитрина Кюркчиева и Кристиян Бояджиев
петък, от 17.00 до 18.00 часа „Ни рибар съм, ни ловец съм” - така казват за себе си водещите. Но с едно уточнение: те може да не са хванали повече риба и да не са отстреляли повече дивеч от истинските майстори, но на малцина ще отстъпят в лъжите след това. Забележете – след това. След..
Архив на предаването „Искам” – предаване за модерния млад  градски човек, предаването, което доказва, че да се интересуваш от култура е модерно, че изкуството е и продукт, поради което автоматичното му противопоставяне на консуматорското общество не е работещо. Освен новини и критически..
събота от 7.45 до 8.00 часа Всички ние „поназнайваме” по нещо от световната история на изкуството – кой повече, кой по-малко. Имена на творци, паметници на културата, антични храмове, шедьоври на древни цивилизации – най-често познанията ни са откъслечни и приблизително поставени във..