Предавания

събота, от 13.30 до 14.30 часа Кабаре „Фата Моргана” - уникалното за българския ефир радиокабаре ви дава възможност да се докоснете до бляскавата страна на живота, но и да надникнете зад кулисите, където извън лъча на прожектора до болка познатите неща изпъкват по-ясно. Екип на..
от понеделник до четвъртък от 17.00 до 18.00 часа Предаването представлява обзор на културните събития и факти от седмицата и анонс на предстоящите в почивните дни с акцент върху няколко от по-значимите. Екип на предаването: Мариана Ганчева, Милена Лекова, Светлана Тарашоева, Таня Димова.
сряда от 23.00 до 24.00 часа Седмично специализирано предаване за хорово изкуство, единствено в националния ефир. Чрез събеседници в студиото, интервюта и репортажи то се стреми да обхване в максимална степен хоровите събития в страната и извън нея. Освен информация за концерти,..
неделя (през седмица) от 21.00 до 22.00 часа „Кино с думи“ е съвместна продукция на Бъгарското национално радио и платформата за българско кино NO BLINK. Радиопредаването/подкастът среща слушателите с едни от най-интересните и утвърдени личности в българското кино, за да разкрие..
сряда от 19.30 до 21.30 часа Предаване за най-стара и за най-нова музика. Подготвя се от екип, който под формата на различни рубрики всеки сезон актуализира темите, които винаги са различни. В предаването се дискутира по определените теми. Веднъж в месеца е концертен вариант с творби, избрани..
всяка неделя от 9.10 до 9.30 часа „Културата на бързи обороти“ обобщава в двайсет минути най-важните културни новини и теми от изминалата седмица. Екип на предаването: Зорница Гъркова, Яна Пункина, Теодор Иванов