Предавания

Архив на предаването Профилът на това музикално-публицистично предаване е многожанров, свързан с българската популярна музика. Включва репортажи, интервюта и концерти с български участници - композитори, изпълнители, поети и аранжори на популярна музика. Предлага много информация, която..
вторник от 14.00 до 15.00 часа Вашият концерт с миниатюрни класически шедьоври - заръчан от вас, скроен от нас. Ваша е волята да станете съавтори на музикалната програма, да слушате с по едно ухо, с цели две уши и с пълно съзнание, както и въобще да не слушате. Наша е привилегията да бъдем ваши..
вторник от 23.00 до 24.00 часа "БаРок" Тематични паралели между барок и рок творби, творци и изпълнители. Остроумни предизвикателства, шеговити намигвания през векове, през музикални поколения и поклонници. Екип: Янина Богданова, Кристиян Бояджиев
четвъртък от 19.30 до 21.30 часа Обзорно музикално предаване за събития от страната. Професионална, бърза, аргументирана и безпристрастна оценка на концертите в София и всички градове от страната, съпроводена с музикални примери от самото събитие. Директни включвания от всички точки, ако..
петък от 15.10 до 16.30 часа Публицистично медийно предаване, което има за цел да обхване събития от изминалата седмица. Обществено значими личности, блогъри, журналисти и представители на изкуството и науката имат свободна територия да коментират най-важните за тях новини - регионални и..
в събота (през седмица) от 15.10 до 16.00 часа България е единствената страна в Европа, а дори и на Балканите, която все още няма Музей за съвременно изкуство. Което значи, че българската публика практически не познава най-провокативните, често изненадващи и (сериозно) забавни..
Архив на предаването Едно предаване за дуети в широкия смисъл на думата. Идеята "нужни са двама" е онзи магически ключ, който търси и намира музикални отговори на разнопосочни въпроси: Защо и как възникват творческите тандеми? Какво кара утвърдени "солови" певци да издават дуетни албуми, а..
сряда от 18.30 до 19.30 часа Ако искате да пътувате - направете го с музиката на света! Традиционната и народната - тя ще е нашият верен приятел и безпристрастен пътеводител в изследването на музикалната география, история, култура, митология, вярвания и обичаи на народите по цялото земно..
понеделник от 14.00 до 15.00 часа Предаването съдържа кратка любопитна информация за световноизвестни или млади, утвърждаващи се музиканти - певци, инструменталисти и диригенти - подкрепена с техни изпълнения. В началото на всяко издание има музикална игра-загадка с награди. Редовни..
четвъртък от 11.00 до 12.00 часа Запазена територия за младите хора - и по възраст, и по дух За хората по света вече няма тайни. В мига, когато някъде нещо се случва всички вече знаят за него. Компютърните мрежи направиха хората по-близки. Подобна е и целта на музикалната ни мрежа – да..
от понеделник до петък от 19.30 до 21.30 часа неделя от 22.00 до 24.00  часа понеделник “Еврорадио” Излъчват се документални записи от предварително избрани концерти от предложенията на Европейския съюз за радио и телевизия. “Еврорадио” предлага уникална възможност да бъдете възможно..
четвъртък от 14.00 до 15.00 часа Това заглавие не е необходима да се обяснява. Музикална легенда може да бъде изпълнител, диригент, оркестър, творба или нещо свързано с музиката и обичано от публиката. Толкова е лесно и всеобхватно, че остава само да решиш с какво да привлечеш..
от понеделник до петък, от 1.00 до 2.00 часа събота от 0.15 до 3.00 часа
сряда от 14.00 до 15.00 часа Мания - страст, силно желание, лудост Единственото място където звучи всякаква музика - място за специалните проекти и идеи на големи и не толкова известни музиканти. Време за да чуете творбите на прочути композитори в най-невероятни..
Архив на предаването Предаването е насочено към широк кръг слушатели с интерес към „другия“ и към себе си през очите на този „друг“. Постиженията и проблемите в съвместното съжителство на различни етноси, мултикултурният диалог,  смесени бракове, живот на българи в чужбина и живот на..