Предавания

вторник от 18.30 до 19.30 часа Единствената по рода си класация за професионална народна музика, която дава възможност на различни изпълнители и техните произведения да се преборят за гласовете на слушателите в рамките на един месец. Единадесетте категории отразяват многожанровостта на..
събота от 20.00 до 24.00 часа Цялостно излъчване на оперни спектакли. Обхващайки целите 240 минути всеки певец, диригент и композитор ще бъде най-подробно представен както със слово така и с музика. Ако някъде по света има оперна премиера и тя е записана от някоя от станциите на..
Конкурс за деца до 16 години, без ограничения в жанра и темите. Посетете сайта на Детското.БНР
от понеделник до четвъртък от 8.15 до 11.00 часа петък от 8.15 до 10.00 часа От 8 до 9 е времето за среща на различни гледни точки в опит да се надскочи информационния дневен ред и да бъдат открити значимите за обществото проблеми, които имат, разбира се, и своето актуално битие. В този..
Архив на предаването, което се излъчваше до 1 юли 2018 г. (от понеделник до четвъртък от 10.00 до 11.00 часа) Продължение на сутрешната линия с фокус върху всекидневните проблеми от бита, потребителските права и задължения, правата като пациенти и клиенти, взаимоотношенията работник -..
неделя от 14.00 до 16.00 часа В този ден и час музиката и събитията диктуват съдържанието. Блоково предаване, в което можете да слушате: - Оперна, симфонична, кантатно-ораториална, камерна, оперетна, балетна ... музика - че и джаз дори ... - Музика от ХІІ до ХХІ век. - Популярни и..