Предавания

Архив на предаването петък от 0.30 до 2.00 часа Екип: Мартина Кръстева, Маргарита Заберска
събота от 9.06 до 11.00 часа Предаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.  Екип на предаването: Калина Станева, Мартина Кръстева, Кирил Чобанов, Антонина Тодорова и..
Архив на предаването понеделник от 23.00 до 24.00 часа Що е то “Спонтанни инвенции”? Можем да си го преведем като “непринудени открития”, но няма да е съвсем точно... Едночасово прозорче към света на импровизираната музика без каквито и да е жанрови, географски и други ограничения. От..
вторник от 19.30 до 21.30 часа Образователно предаване, изградено на принципа на интервюто и дискусията с повече текст и разговори в студиото. Всяка година се разработва отделна концепция за различни цикли в зависимост от юбилеи, годишнини или идеи на външни сътрудници. Това прави този ден..
всяка събота, от 6.07 до 7.00 часа Представя живота в малки населени места - градчета и села, където местни жители разказват за начина си на живот, споделят своите малки радости и интересни семейни истории, за историята и забележителностите на своето населено място, за празниците и традициите...