СЪБИТИЯ

Симфоничен оркестър на БНР с диригент Марк Кадин

Радиосимфониците представят "Руската зима"

Един от най-обичаните български пианисти Людмил Ангелов ще гостува като солист на Симфоничния оркестър на Българското национално радио в първите дни на новата година. На 21 януари в зала  "България" той ще изпълни рядко звучащия у нас Четвърти..

публикувано на 14.01.22 в 10:43
Вокален ансамбъл Gli Accordati

Коледен концерт на Gli Accordati

На 14 декември от 19.00 ч. в Първо студио на Българското национално радио Вокален ансамбъл Gli Accordati с диригент Драгомир Йосифов ще изнесат Коледния си концерт „Абати и хистриони“ , в който ще представят разнообразие от сакрални молитви,..

публикувано на 08.12.21 в 10:34

Променени дати на концертите на БНР

Уважаема публика, Информираме Ви за промените в концертните сезони на музикалните състави на БНР: Концертът  "Тайните на българските инструменти - Изкуството на гайдата" на Оркестъра за народна музика на БНР (16.12.2021 г.) ще се състои на..

публикувано на 02.12.21 в 16:48

Предколедна магия с Орлин Павлов и Биг бенда на БНР

Орлин Павлов е един от най-вълнуващите български гласове с характерен и разпознаваем тембър, успешен и доказал се на съвременната българска сцена с многобройните си проекти.  Чаровният изпълнител на любимите хитове „Вместо мен“, „Лорейн“, „Още малко“..

публикувано на 02.12.21 в 16:14

Напусна ни Галя Траянова

Напусна ни Галя Траянова - дългогодишен главен продуцент на дирек ция "Музикална къща БНР" и доскорошен неин директор. Тя беше олицетворение на доброта, всеотдайност и професионализъм. Завинаги ще бъде в сърцата ни! Светъл път!  Галина Траянова..

публикувано на 17.11.21 в 10:13

Авторски концерт на Михаил Йосифов

В следващия концерт от сезона си Биг бендът на БНР представя  Авторски концерт на Михаил Йосифов – един от най-обичаните и утвърдени български музиканти, тромпетист с характерен атрактивен, виртуозен стил, автор на музика и аранжименти за десетки..

обновено на 11.11.21 в 11:22