Предавания

"Ало, студентите!" стартира на 2.01.2006 година. То е за всички бивши, настоящи и бъдещи студенти. Излъчва се всеки понеделник от 21 до 23 часа. Предаването "Ало, студентите!" е една чудесна възможност да се чуе гласът на студенската общност. Всеки път водещият застава пред микрофона с..
Всяка сряда от 21 часа и всяки понеделник от 23 часа д-р Иван Йонков – ревностен колекционер и почитател на джаза, споделя със слушателската аудитория  удоволствието от тази музика. Представянето на джаз музиканти е задължително, а сред основните стойности на предаването е откриването на..
Съвместен проект на Регионален исторически музей - Стара Загора и Радио Стара Загора НАЧАЛО Целта на проекта е да разгледа част от най-популярните легенди свързани с града през призмата на научните факти и доказателства. Като град на няколко хиляди години Стара Загора събира в..
- ТАРИФИ    - ДИСПУТИ   - СПОРАЗУМЕНИЕ   -  СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ ЗА КОНТАКТИ:  Директор: Здравко Георгиев - моб.тел.: 0886696906 E-mail: zdravko.georgiev@bnr.bg Главен редактор: Силвана Налбантова - моб.тел.: 0889310352 E-mail:..
Замислено  като обзорно предаване за нова музика, бързо добива популярност и се превръща в един своеобразен показалец  за бъдещите музикални направления и стилове. Не след дълго клубовете започнаха  лекичко да "подслушват"  КЕФ-а  ... сега почти навсякъде се пуска "house" или  "tribal",..
В четвъртък и събота от 21 часа слушателите на Радио Стара Загора могат да се насладят  на  едночасовото предаване за класическа музика. Събитията от региона, страната и света, свързани с оперната и симфонична музика, са на фокус в това предаване, както и личностите, които имат свой..
Едно продължение на утринните предавания на Радио Стара Загора с насоченост към семейството, заниманията в почивните дни, към специфичните проблеми на модата, здравето, психологията на човека и всичко, което вълнува слушателите на Радио Стара Загора. Основната цел на предаването - да..
Предаването  е част от програмната схема на Радио Стара Загора от 04.03.1998 г. И до днес то остава единственото предаване с подобна тематика в ефира на радиостанцията. Тук ще чуете актуална информация за движението по пътищата в страната и чужбина, ще Ви запознаем с нови технологии и..
"Орбит без сахара" е предаване за руска музика. Названието му идва от едноименната песен на група Сплин. Горещо го препоръчваме на тези, които не са слушали продукцията на руснаците. Ще се убедят в това, че руската поп-рок музика е на много високо ниво. Водещ  на предаването е  Ивелин..
Това е предаване, в което звучи народна музика от богатата фонотека на Радио Стара Загора - богатство, събирано вече 7 десетилетия!   Стартът на предаването е  на 03.11.2006 г. и оттогава неговите слушатели и любители на българската народна музика се множат. Автор, музикален редактор и..
Чуйте народната песен, защото тя ни е съхранила хилядолетия. Всяка неделя с много любов  от 6.00  до 8.30 часа ценителите на народното творчество  могат да слушат поздравителното предаване "Песен слънце буди" с водещ  Милена Паунова. Това е времето, с изгрева на слънцето и с пъстър букет..
Предаването е с дълъг живот в ефира на Радио Стара Загора - повече от 15 години. Излъчва се веднъж седмично, всяка неделя от 20.00 до 22.00 часа. Характерното за него е, че се подготвя и реализира изцяло от ученически екип и дава възможност на тинейджърската аудитория да представи актуални..
Софийското издание на предаването "По първи петли" се излъчва всяка събота от 4.05 до 6.00 часа по програма "Хоризонт". Тематиката е насочена изцяло към света на българина, съобразена с неговата специфика, с акценти върху българския фолклор, традициите и родовата памет. Герои в предаването..
Всяка сутрин в  6.00 ч. /от понеделник до петък/ програмата на РСЗ започва с информационното предаване “Репортер”. Новини, полезна информация, интересни събеседници и музика за добро настроение очаква слушателите до 10 часа.Всички, които са на път, могат да разчитат на пълна информация за..
Гореща, рок музикална линия - всеки делничен ден от 20 до 21 часа.Най-доброто от любимата музика на хиляди хора от 50-те години до днес. "Рок за лека нощ" - безкомпромисната алтернатива на вечерното сериалче по телевизията.
Предаването "Свободна зона"  се излъчва всяка неделя от 13 до 16 часа. То е насочено към аудитория, споделяща широк  кръг от интереси. Негова територия са най-вече младите слушатели, като за целта специално се търсят гости, теми и музика, които да са разпознаваеми  за  съвременния младежки..
Всеки делничен ден след обзорния осведомителен бюлетин на Радио Стара Загора в 17 ч., водещият Чавдар Златев и неговият екип ви предлагат най-интересното от спорта през изминалите 24 часа. Акцентът е върху спорта в града на липите и региона. Характерни са преките включвания в ефир. Екипът..
Това е спортното обзорно предаване в събота от 16 часа, което дава пълна информация за регионалните събития и коментари на водещи спортни специалисти и състезатели. Директно от стадиона или спортната зала можете да чуете емоцията на състезанието, реакцията на публиката, възторга на..
Ако три  часа ви  се виждат много за едно предаване, чакайте да чуете, колко неща може да се включат в това време. Сервизна информация, пътна обстановка, метеорологична прогноза и по-важните събития, свързани с конкретната дата – с това започваме, за да сте адекватно информирани още от..
Времето от 15 до 17 часа е запазена територия за репортажи от мястото на събитието. Към актуалните новини  добавяме и  коментар за  водещата тема на деня в рубриката "Реплика". Запазено място за всякакви "гафове" и прегрешения със словесността от интервюта и пресконференции е другата..
Събота от 11 часа е позицията на това предаване. Разбира се, неизчерпаеми теми не съществуват, но  предаване, ориентирано към здравната тематика, винаги има своята аудитория. Освен задължителните, тема и гост на предаването, този час съдържа още медицински новини.
"Черната овца"е единствената в България класация даваща равен шанс на извънстоличните изпълнители и групи да премерят силите си с вече утвърдените медийни звезди. Класацията се излъчва в национален ефир от декември 1997 година . Може да я слушате вторник от 21:00 до 22:00ч. и..